"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

UUSI PAIKKA, LISÄÄ REENIÄ

Lumen kanssa osallistutaan toisenkin koirakoulun agilityharjoituksiin näin keskiviikkoiltaisin. Uusi paikka ja uudet ohjaajat hieman jännittivät etukäteen. Pelkäsin, että toisessa paikassa harjoittelu otettaisiin jotenkin vakavemmin, mutta ohjaajat vaikuttivat oikein mukavilta ja koiran sen hetkisen tason huomioon ottavilta. Ohjaus oli asiallista, kannustavaa ja oikeille jäljille ohjaavaa. Otin molemmat koirat mukaan reenitunnille, matkaa paikan päälle tästä kotona on n. 2 km, joten Lumikin sai aluksi hyvän pikkulenkin, millä sai pahimmat virtapiikit purettua pois :) Mimo odotteli kentän laidalla Lumen reenatessa. Saa Mimokin samalla lisää totuttautumista toisten koirien joukossa olemiseen. 

Reenit meillä meni Lumen kanssa ehkä tänään paremmin kuin maanantaina. Aloiteltiin rauhassa uudessa paikassa menemällä vain kahden esteen rataa, hyppyä ja putkea. Nämä Lumelta sujui hyvin :) Reenattiin myöskin keppejä, Lumi yhäkin tarvitsee tässä paljon ohjausta, sillä neiti meinaa sinkoilla keppien väleistä minne sattuu. Jatkettiin myös rengas-esteen harjoittelua, ja Lumi menikin nyt renkaan todella hyvin :) Itsekkin hieman yllätyin, kun neiti jo hyppelee renkaan läpi kuin olisi sitä tehnyt jo ties miten paljon. Vähän myös itsenäisesti harjoiteltiin puomille nousemista. Päätin mennä puomin suhteen täysin Lumen rohkeuden mukaisesti. Noustiin puomi ylös niin paljon kuin Lumi itse uskalsi nousta ja sitten laskeuduttiin alas. Tällä tavalla neiti uskalsi nousta jo ylöspäin vievän osuuden loppuun saakka! Näin me niitä pelkoja aletaan voittamaan :) Kohta juostaan koko puomi alusta loppuun :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti