"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

KAVERIKOIRIA JA KOTIKOIRIA

Lumella oli eilen melkoinen hulina päivä, kun aamupäivästä tavattiin Oton ja Lumen Etelä-Suomessa asuva velipoika Rooger. Sen jälkeen päivä kuluikin vanhempieni luona kotikoirien seurassa, ja vielä iltapäivästä Lumi näki kaverikoira Paulia yhteislenkkeilyn merkeissä :) Voin sanoa, että jo oli väsynyt koira illan päätteeksi! :)

Rooger & Lumi
Lumi & Rooger
Lumi & Rooger, leikin huumaa!
Otto & Lumi

Aamupäivästä nähtiin tosiaan Oton ja Lumen veljeä, Roogeria. Rooger oli oikein valloittava ruskea nallekarhu, aika paljon Otto -veljensä tapainen, mutta kuitenkin omanlaisensa tapaus :) Olimme sopineet tapaamisen neutraalille reviirille, koirapuistoon. Rooger tuli tosi hyvin toimeen Lumen kanssa, mutta velipojat meinasivat alkututustumisen jälkeen alkaa ärhennellä toisilleen, joten oli viisainta laittaa toinen aidan taakse tarkkailemaan menoa. Rooger oli innokas ja leikkisä poika, ja Lumellakin taisi pikku hiljaa mennä hermot toisen välissä jatkuvaankin selkään hyppimiseen. Ensi kertaa Lumikin yritti sanoa toiselle koiralle vastaan, Lumella näyttäisi olevan aika hyvät hermot, mutta rajansa kuitenkin kaikella :) Roogerin lähdettyä Otto pääsi myös takaisin koirapuistoon juoksentelemaan Lumen kanssa.

Otto & Lumi
Viivi & Lumi
Otto & Lumi

Kotikoirien joukossa Lumi sai kyllä juosta ja leikkiä niin paljon kuin jaksoi. Kilpaa juostiin milloin Oton, Viivi taikka Piitun kanssa. Vanhimmat koirat eivät enää niin jaksa pentujen kanssa juosta. Ellei juostu kilpaa, kaivettiin sitten pihalla kilpaa kuoppia. Lumenkin kaivama kuoppa oli taatusti kohta Kiinaan asti, niin syvä se jo oli. Noh, eihän siinä auttanut muu kuin täyttää kuoppa takaisin piiloon, ja toivoa, ettei neiti aloittaisi työtään uudestaan.. Muutenkin täytyisi saada se kuoppien kaivaminen kitkettyä Lumelta pois.

Pauli ja Lumi
Pauli-sheltti
Kesä tulee!!:)

Iltapäivästä nähtiin vielä kaverikoira Paulia yhteisellä metsälenkillä. Lumi ja Pauli tulee tosi hyvin toimeen :) Välissä nuuskittiin yhdessä jotain, tai sitten juostiin kilpaa pelloilla. Vähän vaan itseä jännitti, kun siellä pelloilla näihin aikoihin pesii kuovet, ja ne kyllä puolustavat ahkerasti pienokaisiaan.. Mutta ei onneksi tullut sellaista tilannetta vastaan, vaan koirat saivat rauhassa temmeltää metsässä ja tiellä :) Nappasin myöskin lenkkeilystä muutamia kuvia muistoksi, löytyvät tästä galleriasta.


P.S. Lumen galleriaan lisätty muutama uusi kuva neidistä.

P.P.S. Galleriassa myöskin uusi albumi "Kotikoiralauman joukossa", mihin lisään kaikki yhteiskuvat Lumesta ja muusta koirapoppoosta :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti