"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

torstai 9. toukokuuta 2013

RAAHE 09052013

Kolmen kopla oli taas näyttelyssä menossa. Sääkin oli taas aika surkea, mitenhän sitä aina ne sadepäivät osuu näyttelypäivälle? Pitäisi voida tilata sitä auringon paistetta, niin ei tarvitsisi kastua ja palella :) Mutta säästä viis, sillä Lumi rikkoi EH -linjansa! Olin jo etukäteen ihan varma, että taas vedetään Lumen kanssa EH, mutta suureksi yllätykseksi toisin kävi :) Lumi sijoittui hienosti JUN ERI3 :) Kehään juostessa Lumi oli aivan liian energinen, ja ajattelinkin, että liikkeestä ei taida tälläkään kertaa tulla muuta kuin pomppimista, mutta onneksi neiti vähän rauhoittui. Liike sujui tämän jälkeen ihan mukavasti, välillä oli hieman liian kova meno, mutta välillä taas mentiin nätisti sivulla :) Kamerakin oli paikalla mukana, mutta ei sitten sään takia tullut räpsittyä kuvia :/ Ehkä se ensi kerralla sitten paistaisi aurinko niin pääsisi kuvaamaankin :) Lumi tosiaan on näillä näkymin enää osallistumassa Kemin näyttelyyn, mutta täytyy laittaa mietintään, että josko neidin käyttäisi heinäkuussa Oulun KV:ssä tällä samalla tuomarilla..

Arvostelu

" Ryhdikäs juniori, jolla hyvät mittasuhteet. Saisi olla voimakkaammin kulmautunut edestä. Hyvä häntä. Kuono-osa saisi olla täyteläisempi. Suuret silmät ja korvat. Hieman löysyyttä ranteissa. Liikkuu hyvällä sivuliikkeellä, mutta vielä löysä etuosaltaan. "

-Tuomari Markku Kipinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti