"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

HALLAHALLA

(Taikalumon Hopeinen Helmi)
 rek.nro: FI23173/16
 syntynyt: 15.3.2016
 emä: Taikalumon Filmitähti
isä:  Lapinlumon Vikke
sukupuoli: narttu
väri: kerma
kasvattaja&omistaja: Johanna Sergejeff
haltija: Jenna Sergejeff

Terveystulokset:
 lonkat:
polvet:
kyynärnivelet:
silmät: 
 sydän: 
 prcd-PRA: terve vanhempien perusteella
pompen: terve vanhempien perusteella

Uhkarohkea. Rämäpää. Näpsäkkä. Ahmatti. Iloinen. Leikkisä. Päällepäsmäri. Poikatyttö.
Halla on Lumen tytär, jonka toivon mukaan toivotaan jatkavan Lumen geenejä sitten aikanaan. Nähtäväksi vain jää, miten neiti kehittyy ja miltä terveys näyttää aikanaan. 

Luonteensa puolesta Halla on hyvinkin paljon erilainen kuin emänsä Lumi. Joitain samankaltaisia piirteitä löytyy, mutta kokonaisuudessaan Halla on paljon rohkeampi. Neidiltä tuntuu löytyvän aika ajoin uhkarohkeutta, ja välillä saa toden teolla katsoa neidin menon perään ettei mitään pääse sattumaan. Halla on välillä todellinen rämäpää, eikä neidin menoa saa paljoa hidasteltua :) Neiti rymyää mielellään milloin missäkin ja miten sattuu.

Halla on jollain tapaa hyvin näpsäkkä, ehkä tämä puoli tulee eniten esille oppimisessa. Oppiminen Hallalle on näppärää ja kunhan toistoja on tarpeeksi, neiti hoksaa nopeasti mitä missäkin haetaan takaa. 

Neiti on perinyt äitinsä ja mummonsa ruokahalun, ja mikä vain mitä voi syödä hotkaistaan suurin piirtein yhdellä suupalalla kitusiin. Halla on hyvin perso nameille ja ruokapalkkiota onkin ollut helppo käyttää kouluttamisessa.

Halla on hyvin iloinen ja leikkisä kaveri. Neiti tulee todella helposti toimeen muiden koirien ja ihmisten kanssa ilman mitään ennakkoluuloja tai varautuneisuutta. Halla pitää aika rajuista leikeistä ja käyttääkin leikkiessään paljon ääntä emänsä Lumen tapaan.

Halla on laumassa aika päällepäsmäri, ja yrittää näyttää Usvalle sekä Lumelle "omaa valtaansa". Halla on luonteeltaan sellainen, että voisi tässä pienlaumassa ottaa eniten johtajuutta.

Halla on paljolti samankaltainen poikatyttö kuin Lumikin on. Neiti ei välitä lainkaan milloin turkki/tassut saattavat kastua, milloin mutaa voi olla naama täynnä tai milloin pitäisi näyttää nätiltä. Hallalle hyvin ominaista on juosta kaikki rapakot, kaivaa kuoppia ulkona, syödä multaa niin että naama on ihan musta tai muuta mukavaa :)  

  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti