"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

torstai 2. maaliskuuta 2017

4 VIIKKOAKotosalla Hallan juoksu alkaa olemaan onneksi jo loppumisen puolella, ihmeen kauan tuota kestikin. Lumi ja Usva pääsevät paljon vähemmällä :) Usva puolestaan omaan silmään ja mututuntumaan vaikuttaa ihan selkeesti olevan paksuna. Tai sitten neiti on päättänyt vain jekuttaa :) Mutta varmuus tähän asiaan saadaan huomenna, jaiks ja kääks! Jännittää! 

Usvan keinohedelmöityksestä tulee huomenna 4 viikkoa, ja ollaan tosiaan ultraäänitutkimukseen menossa :) Ennusmerkkeinä Usva söisi kyllä paljon enemmän mitä yleensä, ja hellyyden kaipuuta ilmenee aivan liikaa Usvan tuntien. Jotenkin myös omaan silmään Usvan runko on takaosaltaan muuttunut.. Mutta totuus selviää huomenna :)


Mitä reenipuolelle tulee, niin Lumen kanssa edelleen aksaillaan ja mietinnässä on myös, että pitäisikö hommata lisenssi tälle vuodelle ja vain alkaa kisaamaan.. Pakkohan se on jostain taas aloittaa. Mutta tämä on vielä mietintä asteella, täytynee jokin päivä tosissaan pohtia :D


Hallan kanssa ollaan käyty nyt pentukursseja pari, ja rally-tokon alkeiskurssi. Nyt sitten pohdin, reenaillaanko vain kotosalla opittuja asioita ja uusia hömppä-temppuja vai ilmoitanko Hallan johonkin rally-tokon jatkokurssille/ratatreeneihin.. Päätin, että josko me kuitenkin tämän vuoden aikana Hallan kanssa jotkin rally-tokon ALO kisat korkattaisiin :)

Usvan kanssa kapulatreeni on tähän astisesta tilanteesta parhaimmillaan, täytyisi ottaa ihan videolle missä vaiheessa ollaan :) Jos vain saisi aikaseksi.. Periaatteessa Usvan kanssa voisi myös kokeilla jo tokon ALO kisoja, mutta jos tulisi epikset ensin vastaan niin olisi kyllä mukavampi "helpommasta" kisakokeilusta aloittaa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti