"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

VÄÄRÄHAMMAS 1VEE

Meijän pieni sirkuskoira, Halla, täyttääpi tänään huimat 1 vee :) Halla on kyllä kasvanut henkisesti paljon, mutta yhä se on aikalailla pikku kakara. Luonteeltaan Hallasta on kehkeytynyt kyllä mitä mainioin harrastuskoira, neiti on aina niin innoissaan reenattiin me sitten mitä tahansa.


Kun Halla oli pieni pentulikka, ajattelin, että nyt vihdoinkin saan sen oman näyttelykoiran. Vaan koska minulla näyttää tuo onni olevan aina niin myötä, niin oliko ihmekkään, kun toisin kävi. Hallalla on alapurenta, ja huolimatta kaikista vippaskonsteista, purenta ei oiennut. Pentutarkastuksessa Hallalla oli nätti normaali purenta, mutta sitten myöhemmin alaleuka otti jonkin ihmeellisen kasvupyrähdyksen, ja yläleuka ei ottanut kasvua tarpeeksi kiinni.Eläinlääkärit sanoivat, että odotella yhteen vuoteen saakka, ja sitten voi jo todeta minkälaiseksi purenta jää. Ja nätti alapurentahan neidillä nyt sitten on. Hampaat ei onneksi paina mitenkään väärin suussa, että niitä joutuisi poistattamaan tai muuta sellaista. Voi myös olla, että ajan kuluessa purenta muuttuu tasapurennaksi, mutta siitäkään nyt ei kyllä niin hyötyä ole :) Näinpä meidän kaavailema näyttelyura jäi vain haaveeksi. Aluksi tämä harmitti pitkään, mutta nyt se ei enää harmita, ja oikeastaan Hallalle sopiikin menevämpi ja hauskempi harrastus kuin "näyttelypönöttäminen" :) Ja eiköhän se minunkin oma näyttelykoira joskus kohdalle osu :)
Niinpä neiti väärähammas päätettiin vapauttaa sijoitussopimuksesta, ja sain Hallan omistajuuden, kun neidillä ei nyt sitten näillä näkymin mitään pentueita suunnitella. Hyvää tuuria minulla, mutta onneksi Hallan sisaruksilla on kaikilla normaali purenta :)
Mitä Usvaan tulee, niin taidan jo haudata kaikki loputkin toiveet yllätyspennuista. Usva ei ole omaan silmään nyt muuttunut mihinkään suuntaan :/ Usvalla olisi tullut perjantaina kuudes viikko hedelmöityksestä.
Onnea myös Hallan ihanille sisaruksille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti