"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

KUUSAMO 04052013

Lumen kanssa oltiin viettämässä näyttelyviikonloppua Kuusamossa. Lumi oli ilmoitettuna vain lauantain ryhmikseen, ja kolmen koplan muut jäsenet, Piitu ja Otto oli ilmoitettu molemmille päiville. Lumi sai sitten sunnuntaina majailla kevythäkissä näyttelykehän laidalla ja ottaa kauneusunia :) Sää oli meidän kannalta hieman huono, sillä satoi vettä lähes koko päivän, ja jo valmiiksi kapeahko Lumi näytti varmasti kastuneena yhäkin kapeammalta. Itse esiintyminen meni samaan tyyliin kuin viimeksikkin, paikalla seistessä ei ole mitään ongelmia, mutta auta armias, kun juostaan liikkeitä ja kehään on pudonnut milloin mitäkin nameja. Tällä kertaa neidin nenän piti maassa sinne pudonneet makkaran palaset. Ja Lumihan ahmattina mielummin olisi metsästänyt niitä makkaran palasia entä kuin mennyt sievästi liikkeessä. Täytynee aloittaa kotosalla harjoitukset missä maassa/lattialla on herkkuja ja kielletään sitten koiraa koskemasta niihin :)

Lumen arvostelussa tuli jälleen ilmi neidin kapeus ja keveys. Ajattelinkin, että Lumi käy enää muutamassa näyttelyssä ja sitten neiti jää joksikin aikaa kotiin kasvamaan, josko sitä vankkuuttakin tulisi vähän lisää ajan myötä. Suunnitellaan näyttelytauolla sitten muuta, mätsäreitä ja aletaan katsomaan agilityn kursseja :) Neidillä tuntuukin nykyään olevan extra virtaa sen verran, että se agility saattaisi taas olla hyvä ratkaisu :)

Kuusamossa neiti siis sijoittui JUN EH3.

Arvostelu

" Keskikokoa kookkaampi mittasuhteiltaan oikea narttu. Luusto vielä kevyt. Kapeapiirteinen pää. Kevyt kuono. Pyöreät silmät. Hyvä kaula ja selkä. Hyvä hännän kiinnitys. Runko vielä matala ja kovin kapea. Kapeat takaliikkeet. Hieman painunyt välikämmen. "

- Tuomari Marjatta Pylvänäinen-SuorsaEi kommentteja:

Lähetä kommentti