"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

lauantai 11. toukokuuta 2013

MATCH SHOW 11052013

Käytettiin Mimoa ja Lumea mätsärissä. Hieman jännitti ottaa Mimoa alunperinkään mukaan, sillä pelkäsin ensinnäkin sitä, että neiti laittaa paikan päällä pystyyn hirveän haukkumesoamisen. Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt, vaan neiti oli suurimman osan ajasta ihan sievästi ja hiljaa. Joillekkin koirille täytyi hieman haukkua, ja nämäkin olivat aikalailla isoja koiria, joille täytyi yrittää isotella. Pelkäsin myös, että Mimo laittaa kehässä jarrut pohjaan eikä suostu liikkumaan mihinkään. Mimoa on elämänsä aikana käytetty muistaakseni kahdessa näyttelyssä ja aina on ollut perässä vedettävä.  Nyt kuitenkin neiti liikkui vierellä niin hienosti, välillä ottaen katsekontaktiakin. Olin Mimosta niin ylpeä :) Pöydällä oleminen tuomarin käsien ala tuotti hieman vaikeuksia, kun Mimo yritti sillä hetkellä pakittaa ja tukeutua minua vasten, mutta kyllä sekin kuitenkin loppujen lopuksi meni ihan hyvin. Ottaen huomioon sen, ettei neiti ole ollut vuosiin näyttelypöydällä. Mimo oli hienosti punaisten nauhojen neljäs :)


Omaa vuoroa odottelemassa.

Lumi sen sijaan esiintyi tänään kehässä totaalisesti nenä kiinni maassa mennen. Neitiä ei saanut millään menemään niin, että olisi pääkin ollut muuallakin kuin maata nuuskimassa. Seisottaessakin neidillä tuntui olevan liikaa virtaa, ja huomio kiinnittyi lähinnä kaikkiin roskiin. Mutta heti kun koira sai huomionsa minuun, neiti seisoi hienosti näyttelyasennossa :) Ja kyllä se liikekkin jossain määrin onnistui oikealla tavalla. Ainakin hetken :) Lumi oli myöskin punaisten nauhojen neljäs.

Jatkossa voisi kyllä ehdottomasti alkaa käyttämään Mimoa enemmän mätsäreissä. Niin hienosti pikku neiti osasi mennä:) Ja Mimo saisi myös samalla enemmän totuttautumista outojen koirien keskuudessa oloon. 

P.S. Lumen seuraava näyttely Kemissä kesäkuussa ja ilmoitin Lumen myös agilitykurssille, jatketaan nyt neidin kanssa sen parissa ja unohdetaan näyttelyt edes hetkeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti