"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

lauantai 23. huhtikuuta 2016

PENNUT 5,5 VKO

Aika menee ihan liian nopsaan, kohta pennut jo lentävät pois pesästä. Äiti taitaa kyllä olla ihan tyytyväinen, että pennut lähtee :D Melkoisia sottapyttyjä ovat kyllä.. Liekkö Lumeen tulevat ;) 

Pihalla on pentuja pidetty hyvien kelien salliessa, pennut juoksevat ulkosalla jo tuhatta ja sataa. Saa olla vikkelänä perässä katsomassa ettei lähdetä karkuun :) Energiaa pennuilta löytyy kokoajan vain enemmän, varsinkin Halla tuntuu olevan melkoinen rämäpää..

Kermapoju on aika paljon Lumen tyylinen, niin rakenteeltaan (kannuksiaan myöten) ja sitten luonteeltakin. Poju on pennuista ehkä se arkajalkaisin, mutta tottuu kyllä nopeasti uusiin asioihin. Riistapoju puolestaan on kunnon vekkuli, saa pojan omistajalla olla jätkän kans hyvät hermot ja kunnon säännöt ;) Parkkityttö on edelleen kuten mummo-Malla, juuri sellainen "juro ankanpoikanen", mutta saattaa kyllä yllättää kasvaessaan kuten mummonsa :) Luonteeltaankin parkkityttö on yhä mummonsa tyylinen. 

Lumi olisi jo ihan valmis luopumaan kakaroistaan, Lumi tuntuu viihtyvän enemmän ulkona kaivamassa ja likaamassa itseään kuin sisällä pentujen seurana. Se on se minun oma poikatyttö <3

Pentujen kanssa käytiin myös eilen eläinlääkärissä, kirjoitan siitä oman postauksensa ettei tästä tule niin pitkää kuvineen :)


T. Haaveuni

T. Hohtava Kuutamo

Pojat painii :)

T. Hopeinen Helmi

T. Hehkuva Ruska

Tytöt :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti