"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

perjantai 15. huhtikuuta 2016

PENNUT 4,5 VKO

Eilen kävin taas paijaamassa pentuja, pennut alkavat olla siinä vaiheessa kohta, kun ne ovat kunnon karvapalleroita :) Ne on niin syötävän sööttejä ja ihania temmeltäessään, ettei olisi millään malttanut lähteä takaisin kotiin. Täytyy kyllä pian mennä katsomaan uudestaan :) 

Pennut olivat taas kasvaneet paljon, ja turkkikin tosiaan alkaa olemaan kohta pikkupentupörröä :) Pennut jaksavat kunnolla temmeltää ja tapella keskenään. Kunnon "kissatappeluita" kakaroilla välillä. Kiinteää ruokaa syödään 3-4 kertaa päivässä, ja Lumi yrittää vielä välillä imettää pentuja, mutta ei Lumelta taida enää kovin paljoa maitoa edes tulla. 

Eilen käytiin pentujen kanssa myös ensimmäistä kertaa hetken ajan nuuskimassa ulkoilmaa ja maan tuoksuja. Pennut olivat kaikki oikein rohkeita ulkona :) Kermatyttökin juoksi minkä jaloistaan pääsi, vaikka kyllä se meinaa tyttö sisälläkin mennä omia menojaan tutkimassa uusia ulottuvuuksia. Riistapojalla meni ehkä eniten aikaa, ennenkuin rentoutui enemmän ulkona. Olihan se aika huvittavaa seurattavaa, kun riistapoju vetää kärppänä maata pitkin :D 

Tällä viikolla myös pentujen uudet koti-ihmiset ovat käyneet pentuihin tutustumassa, kaikki vaikuttavat oikein mukavilta ja pennut pääsevät varmasti hyviin koteihin :) Täytyy sitten suunnitella jotain pentutreffejä, niin pääsevät sisarukset melskaamaan. Kaikki jäävät Ouluun, niin on varmasti helppo sopia leikkitreffit jollekin ajankohdalle :)


T. Haaveuni

T. Hohtava Kuutamo

T. Hehkuva Ruska

T. Hopeinen HelmiEi kommentteja:

Lähetä kommentti