"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

lauantai 23. huhtikuuta 2016

ELÄINLÄÄKÄRISSÄ

Pentuja tosiaan eilen käytettiin eläinlääkärissä Oulussa. Automatka sujui mukavasti, pennut hieman alussa vinkuivat, mutta muutoin olivat hiljaa ja tyytyväisesti nukkuivat kyydissä :) Pentuetarkastuksessa käytiin pennut läpi, katsottiin purennat (kaikilla ok ja hienot hammaskalustot löytyy), pojilta pienet kiluttimet (nekin löytyvät olevan tulollansa), kuunneltiin sydän ja keuhkot (kaikilla ok) ja laitettiin sirut pennuille. Tervettä sakkia siis koko poppoo :)

Tummat, eli riistapoju ja parkkityttö, hieman vingahtivat sirua laitettaessa, mutta muutoin ei sen kummemmin toimenpiteelle hätkähtäneet. Blondit (kermat) puolestaan olivat kuin koko hommassa ei olisi ollut mitään ihmeellistä. Hallakin vain unisena istui, kun siru laitettiin niskaan.

Porukka oli aikalailla unista sakkia, kun aluksi oltiin oltu pihalla villeilemässä enimmät energiat pois ja sitten käytiin mutka eläinlääkärissä. Kotimatkakin sujui hiljaa nukkuen :)

Kaikkihan ei kuitenkaan mennyt kuten ajateliin, kun eläinlääkäristä soitettiin, että kermapojua pitää käyttää uudestaan eläinlääkärissä, jotta pojun siru tarkistetaan. Näemmä joltain Kuopiolaiselta koiralta löytyy sama sirunumero, ja nyt selvitellään kummalla on väärin. Meille kerrottiin, että meidän pennun osalta tilanne oli tarkistettu papereista useaan otteeseen, ja että kermapojulla kaikki paperilla näyttää oikein. Sanoivat, että heidän mielestään tässä on nyt niin käynyt, että joko Kuopiolaisen koiran siru on kirjattu väärin, tai sitten kermapojun sirun sisään laitettu numerokoodi on alunperin ollut virheellinen..

Tiistaina kermapojua siis käytetään uudestaan sirun tarkistuksessa, ja toivotaan, että meidän osalta kaikki olisi ok.. Saapa nähdä minkälainen soppa tästä vielä syntyy..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti