"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

tiistai 28. huhtikuuta 2015

KOIRATREFFIT

Tänään treffattiin Usvan kanssa Usvan velipoikaa, Otsoa. Pitkän ajan aikomus pääsi viimein toteen, ja sisarukset näkivät toisiaan, vain yksi sisko puuttui vielä joukosta. Usva aluksi hieman ärripurrasi velipojalle, mutta muutaman sekunnin päästä jo laitettiin leikiksi :) Otso ei Usvan juoksustakaan vielä niin osannut välittää, mitä nyt hieman haisteli ja keskittyminen ei ollut välttämättä parhaimmasta päästä. Aluksi reenailtiin vähän nätöä, räpsittiin kuvia ja sitten suunnattiin penskojen kanssa pienelle metsälenkille. Kyllä oli kakaroilla hauskaa juosta metsässä keskenään :) Metsässä pompittiin toisen perässä ja hulvattoman hauskaa oli kiertää puuta, kun toinen seurasi perässä ja yritti saada kiinni :) Kyllähän siinä oli hauskaa seurattavaa. Usva ja Otso tulivat mutkattomasti toimeen keskenään, liekkö tunnistivat toisensa :) Eihän sitä koskaan tiedä ;) Toivottavasti nähtäisiin vielä toistamiseen :)

Kuvia löytyy tästä albumista. Huvittavaa, miten sisarukset ovat niin erinäköisiä, toinen tullut isäänsä ja toinen selkeästi emäänsä :) Usva taitaa olla se isin tyttö ;)

Usva ja velipoika Otso 9kk


Lisäksi myös pieni videoklippi sisarusten menosta, ennen kuin väsy iski molemmilla :) Harmi, ettei puun kiertämis -leikki jäänyt videolle :D
Lumen kanssa meillä päättyi tänään talvikauden agilityryhmässä reenaaminen ja ensi viikolla muistaakseni alkaa sitten kesäkausi. Mukavaa, että meillä toinen ohjaaja säilyy samana niin on tuttu, joka tuntee jo meidän osaamisen tason. Hankin myös agilitylisenssin, joten nyt olisi "pakko" alkaa kokeilemaan virallisissa kisoissa hyppyratoja, ettei mene rahat hukkaan :) Kääks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti