"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

maanantai 6. huhtikuuta 2015

HUONO MUISTIKO?

Unohdinpa sitten täysin eilen ilmoittaa Usvan sinne Haapaveden ryhmikseen. Muistin asian vielä jossain kohdin päivää, ja sitten se totaalisesti unohtui. Noh, Haapavedelle lähtee sitten vain Lumi. Usvallekkin piti äkkiä keksiä jotain reissua toukokuulle, joten ilmoitin jo nyt neidin Keminmaan ryhmänäyttelyyn. Enpähän unohda asiaa toista kertaa :)

Usvan kanssa myös aloitetaan TOKO-tunnit taas 16.päivä, kurssi taisi kestää muistaakseni 5 kertaa. Täytyy nyt katsoa parin kerran jälkeen minkälainen meidän ohjaaja on, että pyritäänkö jatkamaan siitä 5 kerrasta sitten vielä eteenpäin uudella kurssilla. Usvan ensimmäisten juoksujen suhteen olen vähän ollut kummissaan, joko niitä ei olekkaan vielä tullut tai sitten neiti on pitänyt niin "hiljaisen" ja siistin juoksun, etten ole konkreettisesti huomannut mitään.. Paljon juoksuun viittaavia merkkejä on kyllä ollut, mutta mitään näkyvää juoksua en ole kyllä huomannut.

Mimonkin 7-vee synttärit on unohtunut mainita täällä, neiti hirmu täytti huimat 7-vuotta 25.3. :)


Usva lähes 9kk


Mimo 7v.

 

1 kommentti: