"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

TERVOLA RN 04042015

Usva osallistui eilen viimeistä kertaa pentukehään Tervolan ryhmänäyttelyssä. Mukana olivat myös kotokoiralaumasta Piitu sekä Otto. Otto sijoittui upeasti RYP4 saakka :) Vaan kyllä se Usvakin yllätti ollen ROP PEN, KP !:) Usvan kisakumppanina oli hieno parkkipentu, joten sijoitus olisi voinut mennä kumminpäin tahansa. Tuomari piti Usvan tiiviydestä ja kehui, että tyttö olisi jo valmis "isojen tyttöjen" kehään. Nähtäväksi vain jatkossa jää, miten paljon tullaan sakottamaan koon puolesta.. Mutta eihän se koko laatua katso ;) Seuraava näyttely olisi toukokuussa Haapavedellä, jolloin Usva osallistuu junnukehään, ja siitä ne "isojen tyttöjen" kehät alkavat :) Haapavedelle lähdössä olisi myös Lumi :) 

Tuomarina Tervolassa toimi Hannu Talvi. Tässä vielä muutama kuvanen ja Usvan arvostelu :)

" Musta merkein. Hyvin kehittynyt. Hyvä sukupuolileima. Kaunis pää. Tiivis jäntevä runko. Hyväasentoiset raajat. Jo kattava turkki ja mallikas häntä. Esiintyy ja liikkuu kauniisti. "
1 kommentti:

  1. Onnittelut Usvalle hienosta näyttelymenestyksestä! :) Toivottelee Iita-sisko Vuokatista

    VastaaPoista