"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

SEIKKAILURETKELLÄ

Nappasin tänään Usvasta muutaman 9kk kuvan. Usvan galleriassa myös lisättynä hieman suurempikokoisemmat otokset. Seisomakuvakin pitäisi saada jotenkin otetuksi :)

9kk

9kk

Tänään käytiin vapaa päivän kunniaksi ystävän ja koiruuksien kanssa ulkoilemassa. Tai seikkailemassa sopisi ehkä paremmin kuvaamaan reissua :D Tarkoituksena oli suunnata luontopolulle, missä ollaan koirien kanssa käyty aikaisemminkin, mutta sinne tie oli vielä lumen peitossa. Suunnitelma uusiksi, ja päätettiin jatkaa autolla todella huonoa tietä eteenpäin (mutaa, kuoppia ja lunta) ja toivoa, ettei auto ota pohjasta kiinni. Suunnattiin seuraavalle nuotiopaikalle, sillä pitäähän sitä retkellä makkarat saada paistettua. Perille päästiin ja ulkona meitä odotti ihan älyttömän kova tuuli lammen rannan tuntumassa. Vähän aikaa käveltiin metsän puolella, ja koiratkin sai juosta energiaa pois. Tuli myös todistettua, että suihkua inhoava Usva ui metsään kertyneessä vesilammikossa, ja uimista inhoava Lumi vahingossa pulahti oikean lammen rantavesiin. Tuulesta huolimatta saatiin nuotiokin syttymään, ja makkarat paistettua :) Kotimatka päätettiin tehdä lyhyemmän tienpätkän kautta, mutta siltäkin ajoreissulta jouduttiin kääntymään takaisin tulosuunnan huonolle tielle, sillä ihana luonto oli päättänyt vetäistä tulvavesivirran tien yli. Eipä siinä paljoa uskaltanut edes ajatella, että olisi sitä virtausta autolla ylittänyt. Loppujen lopuksi reissu oli kuitenkin onnistunut ja makkarat tuli paistettua, vaikkei paikan päällä kyllä tarennut olla kauaa pelkästään vain istumassa, kun tuuli otti niin kylmästi vaatetuksesta huolimatta.
Loppuun vielä yksi kuvanen aikaisemmalta Kuusamon lomareissulta, missä koirat saivat ulkoilla vielä lumisissa maisemissa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti