"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

SATTUU JA TAPAHTUU


Usva 15,5 vko

Usva 15,5 vko

Usva 15,5 vko

Viimeksi sai kantaa huolta Lumesta, niin nyt sitten vuorostaan Usvasta. Pikkuneiti rämäpää hyppi, pomppi ja riehu eilen kotikoiralauman mukana niin, että alkoi eilettäin ontumaan toista etujalkaansa.. Sitä kun ei pieni ymmärrä, ettei ole vielä iso koira, vaikka kuinka yrittäisi olla. Ajattelin ensin, että jos jollain on hammas osunut jalkaan niin, että Usva vähän aikaa ontuisi ja yön jälkeen olisi jo parempi, mutta ontuminen jatkuu edelleen. Neljällä jalalla kyllä astutaan ja välillä pompitaankin, mutta kävellessä ontuminen on välillä hyvinkin selvää. Neiti muutenkin on ollut hieman vaisulla tuulella, eikä niinkään oma menevä itsensä. Olin jo tänään hätäilemässä ja soittamassa eläinlääkäriaikaa, mutta sitten neuvojen kautta ajattelin odottaa vielä huomiseen taikka sitten ihan keskiviikkoon asti, jolloin Usvalla muutenkin olisi eläinlääkäriaika, kun rokotukset ovat. Jospa kyseessä olisi vain jalan venähdys, joka menisi levolla ja kipulääkkeillä ohi.. Kasvattajalle kiitos avusta ja minun huolen kantamisen vähentämisestä :) Muutama kuva myös kotikoiralauman joukossa kuva-albumissa.
Usvan ilmoitin nyt pentukurssille, missä puolet tunnista tulee olemaan TOKOn  ja puolet agilityn tyylistä melskaamista. Samaisella kurssilla ollaan myös Lumen kanssa aikoinaan aloitettu ohjatut kurssit. Usvan tunti tulee olemaan sunnuntaisin, paitsi nyt ensi keskiviikkona meillä olisi korvaava päivä, kun olen tulevana viikonloppuna näyttelyreissussa. Jospa Usvan ontuminen olisi siihen mennessä parantunut. Ellei näin ole, niin voitaisiin ottaa Usvan kanssa reenitunnilla rauhallisesti ja harjoitella esim. paikallaoloa ja kontaktia :)
Tänään käytiin koirien kanssa yhteislenkillä koirakaverin luona. Usva sai olla lenkin ajan sisätiloissa, missä neitiä takuuvarmasti leikitettiin ja rapsuteltiin oikein kunnolla :) Lumi ja Mimo sitten juoksivat lenkillä koirakaveri Kiran kanssa. Yön aikana on täällä satanut taas lunta, mutta päivän tihkuvesisade teki lumesta aika painavan ja raskaan kävellä, joten hyvää lenkkiä tuli niin koirille kuin emännillekkin :) Yritettiin myös Usvasta räpsiä jotain onnistuneita otoksia, uusia kuvia Usvan galleriassa. Lenkkeilykuvia myöskin täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti