"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

AGIA JA NÄTÖILYÄ

Lumen agilityreeneissä oli viimeksi kisatunnelmaa, kun ideana oli tutustua ensin 5min rataan ja sen jälkeen suorittaa se koiran kanssa niin hyvin kuin osaa, ja jälkeenpäin katsottiin sitten niitä ongelmakohtia. Oli ihan mukavaa mennä näin "kisamaisesti". Radalla oli keinu, jota me Lumen kanssa sitten tehtiin ihan yksittäisenä esteenä. Keinutreeni siis jatkuu edelleen. Yhdessä ohjaajien kanssa myös mietittiin josko Lumelle voisi alkaa jatkossa opettamaan A-esteelle juoksukontaktia ja puomille pysäytyskontaktia. Juoksukontaktissa ei sinänsä pitäisi olla ongelmia, kun Lumi mielestäni yleensä kuitenkin ottaa kontaktipinnan hyvin ilman mitään pomppuja tms. Huomenna reenit jatkuu, joten katsotaan mitä meille on taas keksitty :)

Ratapiirros 17.11.2014

Usvan kanssa käytiin keskiviikkona ns. "harjoitusnäyttelyssä/-mätsärissä". Neiti oli niin rohkea ison koirajoukon keskuudessa ja kehässäkin liikkui niin tasaisesti, hyvällä askeleella ja rohkeasti :) Usva saikin kehuja tunnin vetäjiltä. Seisominen sujui vähän niin ja näin, kun neiti ei kokoaikaa malttanut pysytellä paikallaan näyttelyasennossa, mutta eiköhän se keskittyminen ja maltti siitä kehity :) Tästä on hyvä jatkaa kotona näyttelyasennon harjoitusta ja odotella tulevia mätsäreitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti