"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

maanantai 10. marraskuuta 2014

HOITOKOIRIA JA LUULEIKKEJÄ

Viime perjantaina käytiin kaverin ja hänen shelttien sekä omien koirieni kanssa yhteislenkillä. Luntakin meillä vielä silloin oli, mutta nyt se on taas sulanut pois. Voisi se lumi jäädä jo maahan, olisi paljon helpompaa, kun ei tarvitsisi kokoajan olla kuivaamassa kurasia koiria ulkoa sisälle tultaessa.. Yhteislenkillä koirilla oli hauskaa, vaikka homma taisi hieman mennä niin, että sheltit leikkivät keskenään, ja Lumi sekä Usva juoksivat keskenään :) Yhteiskuvia lisää löytyy täältä.

Mimmi, Pauli, Usva & Lumi

Lauantaina ajoimme äidin, sekä kotikoiralauman Piitun ja Oton kanssa kohti Jyväskylää. Olimme hotellissa yötä ja sunnuntaina kävimme Jyväskylä KV näyttelyssä. Lumi ja Mimo jäivät Iihin hoitoon ja Usva vietiin kasvattajansa luokse yökyläilemään, Petralle kiitos Usvan hoidosta :) Hienosti oli kuulemma Usvalla mennyt ja hyvin tullut toimeen Petran omien koirien kanssa. Toivottavasti sama toveruus Vuokon ja Kielon kanssa jatkuu yhä sitten, kun Usva (näillä näkymin) menee pentusia tekemään kasvattajan hoiteisiin :)

Kotona Usva on keksinyt uuden leikin; luun piilotus. Luita löytyy välillä mitä hassummista paikoista, kuten kuvastakin voi päätellä.. Hyviä luun piilotus paikkoja on nyt ollut kirjahyllyyn "kirjojen taakse", oven takana olevan kevythäkin "sisään" ja nurkkaan "nallen taakse" :D Onhan tuo kakara hauska otus :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti