"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

lauantai 18. lokakuuta 2014

PÖRRÖJEN TUNTI

Tyttöjen kanssa käytiin eilen lappalaiskoirien omalla hallivuorolla (vihdoinkin päästiin jopa paikanpäälle) vähän reenaamassa jotain epämääräistä. Lumen kanssa mentiin hieman agia, meillä ei nyt mitään suunnitelmaa varsinaisesti ollut, kunhan jotain pompittiin :) Lumi hyppäs ekaa kertaa korkeammalla korkeudella ollutta rengasta. Yksittäisenä esteenä korkeampi rengas meni ihan hyvin, mutta hyppyyn yhdistettynä (hyppy ennen rengasta) rengas väistettiin tai livahdettiin sen alitse. Mutta eipä tuo ollut mikään ihme, jos aiemmin ollaan menty matalemmalla ollutta rengasta.

Usvan kanssa sitten reenattiin vähän istumista, maahanmenoa, paikallaoloa, näyttelyseisontaa ja seuraamista vierellä. Paikallaolo ei oikein luonnistunut, kun Usva oli hieman liian innoissaan uusista tuoksuista hallin tekonurmella sekä muista paikalla olleista lappalaiskoirista. Näyttelyseisonta onnistui ihan hyvin :) Seuraaminenkin meni välillä sinkoiluksi sinne ja tänne, kun Usva olisi halunnut päästä muiden kanssa leikkimään. Mutta välillä seuraaminen onnistui oikein hienosti ja Usva haki minusta kontaktia :)

Mimo puolestaan odotteli kevythäkissä reenitunnin ajan :) 

Loppuun pikainen (heikkolaatuinen) räpsy puhelimen kameralla otettuna paikan päällä:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti