"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

lauantai 20. syyskuuta 2014

NÄTÖÄ & KOIRAKAVEREITA

Viime keskiviikkona käytiin Usvan kanssa omatoimisesti reenaamassa näyttelytottumusta pienessä ryhmässä Iissä. Myös Lumi ja Mimo saivat hetken ajasta muistella miten kehäliikkeitä/seisomista tehtiinkään. Muutoin Lumi odotteli ulkona ja Mimo autoboksissa. Usvan kanssa seuraaminen hihnassa sujui oikein hienosti ja näyttelyseisominen sekä hampaiden katsominen vieraan ihmisen toimesta meni kohtalaisesti. Noh, onhan meillä rutkasti aikaa reenata, kun Usvan ensimmäinen näyttely on vasta ensi vuoden puolella :)

Usva 9 vko iässä

Muutoin kuluneen viikon aikana Usva on saanut tutustua taas uusiin koiriin, sheltteihin sekä saksanpaimenkoiraan. Uusia tuttavuuksia kohdatessa Usva ensin vähän jännittää, mutta nopeasti sitten pyytää toisia koiria leikkiin taikka lenkkeiltäessä yrittää pysytellä isompien perässä.


Lumen kesäkauden viimeinen agilitytunti oli myöskin keskiviikkoiltana, ja meillä olikin leikkimieliset epikset viimeisellä kerralla. Rata oli kiva pätkä hyppyjä, kontakteja, pituutta, keppejä ja putkia. Jokainen sai käydä radalla kaksi kertaa ja parempi tulos jäi voimaan. Lumen suoritus oli molemmilla kerroilla ihan hyvä, neidillä hajut vain paikoitellen veivät suunnan johonkin ihan muualle kuin sinne minne olisi pitänyt mennä. Liekkö myös kohta loppupuolella olevalla juoksulla osuutta asiaan. Lumi on muutenkin ollut nyt juoksun aikana hieman "huonommin kuulolla".. Mutta kaikin puolin oli mukava viimeinen kerta, ja iso kiitos ohjaajalle vinkeistä ja tsempistä. Nyt sitten jatketaan siitä mihin jäädään maanantai-illan agiryhmässä :) Ja ehkä myös perjantaisin Oulun seudun lappalaisten omalla hallitunnilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti