"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

lauantai 13. syyskuuta 2014

AUTS

Usva on sellainen rymyäjä, että tässä on jo ehtinyt sattua pariinkin otteeseen. Neidillä on toisen silmän alla pieni naarmu, johon on nyt arpea tullut. Luulisin, että siihen on jokin risu osunut metsässä ollessa. Hyvä kuitenkin ettei silmään ole osunut.. Siitä se sitten ajallaan paranee.

Eilen aamusta sitten nostin Usvan käymään sängyllä minun kanssa höpöttelemässä, ja kuinkas kävikään? Usva oli niin villissä, että tipahti sängyltä lattialle ja hirveä huutohan siitä tuli. Tämän episodin jälkeen neiti alkoi nilkuttaa toista takajalkaansa ja piti istuessaankin sitä ylhäällä. Minä jo panikoin, että nyt siltä murtui jalka, mutta jäätiin kuitenkin seurantalinjalle ja Usva lepäämään aamupäiväksi. Taidettiin selvitä kuitenkin säikähdyksellä (ja mahdollisella jalan tärähtämisellä), sillä Usva jo muutamien tuntien levon jälkeen pomppi metsän puolella hihnassa siihen malliin, ettei kipuja ainakaan ollut missään, eikä neiti enää nilkuttanutkaan. Huh, kyllähän siinä säikähti, ja omaa typeryyttäni menin leikkisän pennun nostamaan sängylle, mistä varmasti on hyvä mahdollisuus tipahtaa kovalle lattialle.. Opittiinpahan ettei leikitä mitään sängyn päällä.

Eilen illasta Usva pääsi totuttelemaan olemista kevythäkissä, kun käytiin Lumen kanssa yhdessä ystävän ja Kira-koiran kanssa treenaamassa agilitya. Tehtiin muutamien esteiden rata, missä oli mm. hyppyjä, puomi, putki, rengas, pituus ja muuri. Oli kyllä mukava reenata hyvässä seurassa :) Lumikin tykkäs, kun sai nähdä taas pitkästä aikaa Kiraa :) Usva oleskeli Mimon kanssa kevythäkissä osan Lumen reenausajasta. Aluksi Usva vähän vinkui häkkiin jouduttuaan, mutta rauhoittui nopeasti. Usvallekkin hyvää totuttelua tulevia näyttelyreissuja varten, jolloin neiti joutuu olemaan kevythäkissä kehän reunalla osan ajasta.

Loppuun muutama kuvanen vielä tämän päivän aamuleikeistä ulkoa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti