"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

maanantai 15. syyskuuta 2014

METSÄKUVAPLÄJÄYS!

Usvan päiviin ei ole nyt kuulunut niin erikoista, ollaan näyttelykävelyä ja seisomista reenattu hihnan kanssa, koska ajattelin keskiviikkona lähteä käyttämään Usvaa "kehän" laidalla Iissä omatoiminätöreeneissä :) Usvallahan ei vielä rokotuksia ole, joten me ollaan sitten pienen välimatkan päässä muista koirista. Lumenkin kanssa voisi samalla reissulla reenata sitä, ettei toisten koirien luo tarvitse aina olla pinkomassa minkä kintuistaan pääsee..

Muutoin kotosalla ollaan heräilty aamuralleihin klo 7, minkä aikana Usva on yrittänyt mm. roikkua verhossa ja samalla purkaa sitä jostain langanjämästä (laiska ompelija ollut? Kröhöm..) sekä pieniä naskaleita on kokeiltu puhelimen laturin johtoon, saaden heti paljon toruja ja kieltoja tästä hommasta.. Ulkona sitten on niiiiiin kiva kaivaa Lumen aloittamaa kuoppaa syvemmälle, ja tulla sitten likatassuilla sisälle yökosteuden jälkeen.. Koiraihmisen arki ei ole ainakaa tylsää :)

Tänään sitten käytiin lenkillä metsän puolella. Kovin pitkää lenkkiä ei menty, lähinnä vaan lompsittiin menemään puolukoiden sun muiden varpujen ja sammalten keskellä. Ja kyllähän sen reissun jälkeen päivänokoset maistuivat jokaiselle neidille :)

Ja nyt seuraa kuvapläjäys! Joitain lisäkuvia myös Lumen ja Usvan omissa gallerioissa.


"Jos mun korvat ois jo ylhäällä"...


"Mitäs täältä löytyy?"Sitä mitä toinen edellä...


Kolmen kopla


Korvat jo nousemassa ylös :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti