"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

torstai 11. syyskuuta 2014

LEIKKIÄ, KIUSAAMISTA & MATKIMISTA

Voi miten olen niin ylpeä Usvasta! Neiti menee ihan itse portin auettua aamuisin "omaan huoneeseensa", kun lähden töihin :) Niin se vaan lapsonen oppii ja tottuu. Eikä ole minun korviini ainakaan kantautunut itkua, vaikka onkin jäänyt kotiin Lumen ja Mimon kanssa.

Usva täytti eilen 8vko, ja sai sen kunniaksi matolääkityksen (yöks) :) Ollaan myöskin tehty tutkimusmatkoja lähimetsään, missä Usva on saanut juosta Lumen kanssa vapaana. Usva yrittää pysytellä Lumen perässä minkä jaloistaan ehtii. Välillä itse seuraa kauhistuneena, kun meno yltyy aika vauhdikkaaksi.. Mutta miten hiljentää vapaana juoksevan koiran vauhtia (joka matkii vanhempaa "siskoaan"), ellei sitten hihnaan ottamalla.. Metsässä lenkkeiltäessä ollaan koitettu välillä harjoitella luoksetuloa. Hieman meinaa vaan Usvalla metsässä huomio kiinnittyä muihin asioihin.

Kotona Usva yrittää parhaansa mukaan saada Lumea ja Mimoa leikkimään kanssaan. Lumi kyllä leikkii ihan mielellään pennun kanssa, mutta välillä huomaa miten Lumikin kaipaa omaa rauhaa. Annan tällöin Lumen olla omassa rauhassa rennon letkeästi pihalla. Mimokin on välillä leikkinyt Usvan kanssa. Usvalla vain meinaa leikkiminen Mimon kanssa mennä vähän kiusaamisen ja härnäämisen puolelle, ja Mimo yleensä kärsivällisyyden loppuessa näyttää pennulle, ettei enää jaksa.


Ruoho oli pellolla aika kasvanutta.. Häntä vain välillä näkyi koko pennusta.

Pienempi & isompi :)Osaan näyttää söpöltä ja viattomalta, check!

(Liikettä kuvassa, "taidekuva")

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti