"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

perjantai 7. kesäkuuta 2013

VÄSÄHTÄNYT LENKKEILIJÄ

Lumelle oli muutaman päivän ajan ehtinyt kerääntyä melkoinen läjä virtaa purettavaksi, kun meidän keskiviikon agituntikin oli peruttu tältä viikolta, eikä me torstainakaan päästy korvaamaan yhtä agituntia. Niinpä soittelin tänään Kiran omistajalle ja sovin yhteislenkin. Pääsisi koirat taas kunnolla juoksentelemaan vapaana metsäreiteille. Mukava keli oli lenkkeillä, ja molemmat koirat saivat kyllä purettua hyvin energiaa. Mimokin sai juoksennella hihna perässä vapaana. Välissä koitin pitää Mimoa ilman hihnaakin vapaana, mutta neidiltä "katosi korvat" tällöin täysin, joten katsoin parhaaksi pitää varan vuoksi hihnaa Mimon perässä. Neidit saivat juoksennella Kiran, sekä sattumalta lenkille mukaan tulleiden whippeteiden kanssa. Ja olihan koirilla mukavaa! Lumikin jopa uskaltautui uimaan niin, että masun alus kastui :) Oli aika yllättävää, että neiti juoksi matalissa vesimontuissa innoissaan, veden vain lentäessä koiran ympärillä. Aikaisemminhan neiti ei vedestä tykännyt lainkaan, tassulla saatettiin vähän kokeilla ja todeta "Hyyii, äkkiä pois". Mimohan vuorostaan kävi uimassa niin, että koko koira oli täysin kastunut. Onneksi oli hyvä keli, joka kuivatti koirat nopeasti :)


"Äh, mee pois niin saan nukkua"


Sunnuntaina meillä olisi sitten Kemin näyttely. Lumelta on jo jonkin aikaa pudonnut pohjavillaa ihan mukavasti, ja karvanlähtö on koko ajan vain lisääntynyt. Täytyy sitten Kemin reissun jälkeen kyniä Lumea oikein kunnolla, niin saadaan se pentuajan pohjavilla vaihtumaan kunnolla :) Onhan sitä jo odoteltukkin, että milloin se karvanpudotus alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti