"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

REENI-ILTA

Viime viikon keskiviikkona Lumella olikin kunnon tehoreenit agilityssa, kun ohjatulle tunnille ei ollut saapunut muita kuin me. Oli mukava saada ns. yksityisohjausta, ja saatiin Lumen kanssa rauhassa keskittyä. Silloiset reenit menivät ihan hyvin. Otettiin pientä radan pätkää, ja harjoiteltiin puomia. Puomi yhäkin teettää tekemistä. Neiti tuntuu unohtavan joka onnistuneen kerran jälkeen, että mikä este olikaan, ja suhtautuu siihen aina arkaillen. Ei olla vielä päästy kertaakaan menemään puomia ilman hihnaa. Haastetta siis riittää.

Maanantaina meillä sitten jäi reenit välistä, vaikka tarkoitus oli kyllä käydä itsenäisesti reenaamassa. Vettä tuli kuitenkin niin kaatamalla, ettei sitten lähdetty kastelemaan itseämme.

Tämän päiväiset reenit menivät aika kohtalaisesti. Lumen keskittyminen ei ollut mitenkään parhaimmasta päästä, ja sen kyllä huomas, kun koira välissä säntäili kunnon hulivili-juoksukohtauksia pitkin nurmikkokenttää.. Mutta päästiinpäs ainakin tekemään taas uuteen esteeseen tuttavuutta, nimittäin muuriin. Muurin suorittamisessa ei ollut mitään ongelmaa, onhan se kuitenkin pohjimmiltaan vain yhdenlainen hyppyeste. Tunnin lopuksi reenattiin taas keppejä. Jätettiin vinokepit rauhaan, ja otettiin suoria keppejä. Lumi pystyy menemään suorat kepit (12kpl) hihnassa. Vähän joudun välissä ohjaamaan koiraa hihnan avulla, mutta eiköhän me joskus päästä kepitkin menemään ilman hihnaa. Neidillä pitäsi vain maltti riittää pujotella kepit namin luokse, eikä sännätä suorinta reittiä :)

Kuva: estekalusteet.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti