"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

maanantai 10. kesäkuuta 2013

HARRASTUSTA TOISEN PERÄÄN

Eilen tosiaan käytiin Lumen kanssa Kemin ryhmiksessä. Tämä nyt sitten oli Lumen viimeisin näyttely vähään aikaan. Jos sitten seuraavaa näyttelyesiintymistä suunniteltais syksylle erkkariin. Lähdimme Lumen kanssa Kemiin sillä mielellä, että lähdetään hakemaan EH. Mutta neiti kyllä yllätti täysin! Lumi oli upeasti JUN ERI3 SA. Ensimmäistä kertaa saatiin SA, ja päästiin paras narttu kehään saakka. Siellä sitten saatiinkin vain lämmintä kättä ja kiitosta, mutta se ei meitä haitannut, sillä olimme enemmän kuin tyytyväisiä sijoitukseen :) Lumi seisoi ryhdikkäästi näyttelyasennossa, ja liikekkin sujui aika hyvin :) Välissä nenänpää seilasi maata pitkin, mutta oli meillä ne hyvätkin liikehetket.

Arvostelu

" Musta merkein. Ihannekoko. Hyvät mittasuhteet. Hyvä pään ilme ja luusto. Sopivan mittainen runko. Hyvin kulmautuneet raajat. Normaali turkki. Hännänkärki tiukalla sykeröllä. Esiintyy ja liikkuu kauniisti. "
- Tuomari Hannu Talvi
 


Tänään me sitten jatkettiin agilityn parissa. Tunti sujui hyvin ja taas Lumi kehittyi eteenpäin. Alussa neidillä tuntui olevan virtaa ihan liikaa, ja välissä Lumi huitelikin pitkin rataa, mutta kun keskittyminen alkoi kunnolla tunnin puolessa välissä löytyä, alkoi pidemmätkin radat meiltä onnistua. Koin itsekkin hyvän ohjaushetken, kun sain pidettyä oman koordinaatiokyvyn esteiden suhteen kunnossa, ja katseen sekä kontaktin koirassa, Lumen suorittaessa ohjeiden mukaisesti rataa. Harjoiteltiin maksimissaan neljän esteen ratoja, sekä yksittäisinä esteinä korkeampaa rengasta, A-estettä sekä Lumen pahoin pelättyä puomia.

Radat, rengas ja A-este sujuivat hyvin, mutta puomi tuotti aluksi taas haastetta. Puomilla Lumi meinasi taas "jäätyä", mutta muutaman toistokerran jälkeen jo löytyi kunnon vauhti puomin suorittamiseen :) Vieläkin kyllä neiti miettii puomin alkupäässä, että uskaltaako vai eikö, mutta korkeimmalle kohdalle päästyään ottaa kunnon vauhdin päälle ja sujahtaa puomin loppuun saakka :) Nyt vain pitäisi todenteolla alkaa harjoittelemaan kontaktipinnalle pysähtymistä. Mutta kaikinpuolin hyvät reenit oli taas, ja keskiviikkona sitten jatketaan toisessa paikassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti