"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

torstai 5. kesäkuuta 2014

MATCH SHOW

Olin menossa käymään kotosalla koirien kanssa katsomassa meidän Taikalumon kennelin 1 viikon ikäisiä pentusia, ja samalle päivälle sattui sopivasti Iissä pidetty match show. Niinpä ajattelin, että käyn pikaisesti omien koirieni kanssa siellä ja menen sitten kuvailemaan pennuista 1-viikkois kuvat. Noh, aika hieman venähti ja  iltapäivästä alkoi olla jo aika kuuma keli, mutta mukavaa oli pitkästä aikaa mätsärissä. Käytin sekä Mimon että Lumen kehässä. Koiria oli mätsäriin tullut todella paljon.

Aina sitä saa olla yhtä ihmeissään siitä, miten nätisti Mimo menee kehässä, kun päälle laitetaan näyttelyhihna ja odotetaan käytöksen olevan mallikelpoista. Mimo menee kehässä niin hienosti, yhtään ei vedetä mihinkään suuntaan ja näyttelyasennossa jaksetaan yllättävän hyvin. Yksi ylpeyden aihe Mimossakin :) Kehässä Mimo sai sinisen nauhan, eikä kuitenkaan sinistenkään saaneiden koirien yhteiskehässä tippunut ensimmäisenä.

Lumikin meni kehässä ihan hyvin. Vauhti oli liikkeessä välillä liian kova, mutta näyttelyasennossa seisominen oli loistoluokkaa :) Neiti jaksaa niin hyvin sen kyllä, ja keskittyminen on herpaantumatonta. Ihmekkös tuo, jos melkein nenän edessä on namipala.. Lumikin sai osaltaan sinisen nauhan.

Vanhempieni luona sitten koirat saivat olla vapaammin ja telmiä toisten kanssa. Näytin myös porttiaidan takaa Mimolle ja Lumelle pikkupentua, ja olivathan ne siitä ihmeissään. Ehkä minullakin olisi jonakin päivänä sellainen pallero kaksikkoa kiusaamassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti