"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

maanantai 9. kesäkuuta 2014

LENKKISEIKKAILU

Koirien kanssa ollaan tosiaan asuttu viikon verran uudessa kodissa. Ja voin sanoa, että vaikka muuton aikaan onkin kiva tehdä tavarainventaariota, taitaa meidän muuttohommat olla nyt vähäksi (pitkäksi?) aikaa ohi. Löydettiin niin kivalta ja kodikkaalta tuntuva asunto, missä on suojaisempi takapiha kuin aiemmassa ja paljon paremmat lenkkeilymahdollisuudet :) Koirat ja emäntä tykkää.

Ollaan ensimmäinen viikko järjestelty kotia, ja koirat ovat enemmäkseen telmineet takapihalla ja tehneet välillä tuttavuutta naapurin saksanpaimenkoiraan, mitä Mimo taitaa kyllä edelleen aina haukkua aidan taakse tullessa.. Ehkäpä Mimokin ensi kerralla jo muistaisi kuka tyyppi on kyseessä.

Tänään sitten käytiin tutkimassa lenkkeilymahdollisuuksia. Arvelin jo alkuun, että täältä saattaisi löytyä kivat lenkkimaastot, ja näin totisesti on :) Muutama hassu satametriä ja päästiin metsäpolulle, joka vei meidät junaradan vierellä kulkevan äänivallin luokse. Vallin päällä meni polku ja eri reittejä pitkin pääsi menemään junaradan ylitse metsätielle/teille, mistä pääsi myös halutessaan ihan kunnon metsikön keskelle. Metsässä meni kivoja polkuja, missä pystyi helposti kävelemään ja mikä parhainta, Lumi sai olla koko ajan irti :) Mimoa en uskaltanut päästää irti. Täytyisi jokin jäljestysliina laittaa Mimon perään, jos sitä meinaisi irti pitää. Täytyypä laittaa hankintalistalle.. Siellä sitten fiilisteltiin koirien kanssa hyttysten keskellä :) Tiet ja polut toivat mieleen parikin mennyttä asuinpaikkaa. Ihanaa, että näinkin luonnon keskelle pääsee kaupungissakin. Kuvia napsin joitain, ovat kylläkin huonohkoa kännykkälaatua, mutta ensi kerralla sitten kunnon kamera matkassa :)RuohonmaiskuttelijatMuutoin kotosalla odotellaan uutisia (tästä tietoa myöhemmin, jos suunnitelmat toteutuvat), ja suunnitellaan Lumelle terppatarkkeihin ajan tilausta. Tarkoituksena olisi kuvauttaa lonkat, kyynäreet (samalla ranteet?), silmät, tutkituttaa polvet ja kuunnelluttaa sydän. Täytyy yrittää jos saisi omalle lomaviikolle ajan varatuksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti