"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

torstai 19. toukokuuta 2016

PILPASUO

Eilen käytiin kaverin kanssa retkeilemässä Pilpasuolla 7 km. Olihan se kyllä mielen terapiaa, kun sai kävellä rauhallisen luonnon keskellä. Hallakin jaksoi tallustaa rauhallisesti hihnassa 3-4 km (sisältäen 2 pysähdystä), loppumatkan kulki sitten sylissä :) Pari kertaa makkaraa paistettiin laavuilla ja nautittiin luonnonhelmassa olemisesta. Meillä ei sää vaan koskaan suosi meitä, kun edellisellä kerralla oli ihan järkyttävä tuuli ja nyt tällä kerralla alkoi sitten vettä satamaan, onneksi kuitenkin vasta loppumatkasta. Pilpasuon reitti oli aika hyvä kulkea, paljon oli puun juuria ja kiviä, mutta ei ne niin paljoa haitanneet. Osittain olivat pitkospuut kärsineet ja soinen maa pääsi kasteleen kenkiä, mutta kunnon varusteilla pärjäsi :)

Lumi ja Usva juoksivat ilosta ja onnesta pitkin soita, metsää ja pitkospuita. Hallan kanssa sitten kipitettiin perästä :) Kyllä oli koirat mukavasti märkiä uituaan suomaastossa.. Punkkeja ei onneksi löytynyt kotiintuomisena tältä reissulta. Toisin kuin kotona täällä kävelytien puskasta Halla onnistui noukkimaan 5 ihanaa punkkiystävää, mitkä ei onneksi ehtineet tarttua kiinni. Ällöjä otuksia.. Lumella ja Usvalla on punkkiliuos laitettuna, mutta Hallan täytyy nyt pärjätä ilman.

Lisäsin muutaman kuvan Hallan omaan galleriaan. Tässä jokunen retkeilykuva :) Taitaa tulla taas läjä näitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti