"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

HALLA TULI KOTIIN

Hallakin tuli eilen kotiin :) Automatka sujui hyvin ja kotiinpäästyäkään ei ole pahemmin itkeskellyt. Usvan kanssa pikkuneiti paljon leikkii ja repii Usvaa hännästä. Pehmoleluja revitään, luut ei oikein vielä kiinnosta, mutta huonekalut kylläkin :D Että saapa nähdä mitä tämä tuholainen vielä syö.. 

Hihnassa kulkeminen ei oikein yksinään vielä onnistu, kun neidillä on jarrut kokoajan päällä. Usvan kanssa opetellessa sentään pompitaan jotenkin eteenpäin. Pantaan ollaan totuteltu, eikä se enää niin vaivaa. 

Ruoka maittaa hyvin ja unikin tuli eilen yöstä nopsaan. Paperille neiti osaa aika hyvin suunnistaa, ja yritän parhaani mukaan kiikuttaa Hallaa aina ulos tarpeilleen. Tässä vaiheessa Halla on aika rauhallinen pentu vielä, mutta luulempa, että sekin tässä vielä ajallaan muuttuu :D

Hallan ilmoitin elokuussa alkavalle pentukurssille. Kotosalla toki jo opetellaan perustottelevaisuutta, mutta päästäänpähän muiden pentujen joukkoon erilaisessa häiriössä reenailemaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti