"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

PENNUT MAAILMALLE

Nyt on kaikki pennut viimeistä myöten lähteneet omiin koteihinsa. Jokainen jäi tähän Ouluun, niin taatusti pääsee näkemään jossain vaiheessa :) Tosi mukavat kodit kaikilla pennuilla, ja pentuihin ollaan oltu tyytyväisiä. Kukaan ei tainnut sen kummemmin vinkua koti-ikävää, joten eiköhän se elo uusissa kodeissa ala vähitellen löytämään omaa polkuaan :)

Riistapojasta tuli "Kunti" ja Kuntia tullaan näillä näkymin näkemään ainakin näyttelyissä. Parkkitytöstä tuli "Hilma", ja Hilman kanssa pohdittiin erilaisia harrastusmahdollisuuksia, agility oli yksi näistä. Kermapojusta tuli "Poke", ja Poken kanssa oltiin myös kiinnostuttu lähtemään käymään näyttelyissä, sekä etsimään sitä omaa koiraharrastusta :)

Hallan pirulainen on kotiutunut ihan hyvin, Usvan kanssa täällä melskaa pahimpien energiapiikkien aikaan. Autolla kuljetaan siellä sun täällä ja kotona yritetään opetella istumista ja maahanmenoa. Välillä otetaan näyttelyhihna esiin ja reenataan kehiä varten :) Ulkona hihnassa kävelykin jo sujuu huomattavasti paremmin. Kovin on rohkea ja utelias pentu tutkimaan paikkoja.

Lumi pudottaa nyt turkkiaan ihan urakalla. Ties kuinka monta koirallista jo olen Lumesta karvaa harjannut. Taitaa kohta (nyt) alkaa näkymään Lumessa pentujen tekeminen. Noh, jospa sieltä pukkaisi sitten parempi turkkikin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti