"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

PENNUT 7 VKO

Niin se koitti pentujen virallinen luovutusikäkin, vaan suurin osa kakaroista lähteekin vasta ensi viikolla. Pentupaketit ovat valmiina ja yhteydessä tullaan taatusti olemaan :) Pennut ovat olleet nyt suurimman osan ajasta ulkona tarhassa, kelitkin ovat olleen nyt niin ihanan alkukesäiset, että pentujen on ollut hyvä tepastella ulkosalla.

Lumi-mammakin pääsi nyt kotiin, Lumea ei paljoa pentujen jättäminen hetkauttanut. Kotiin päästessä piti nuuskia koko asunto läpi, niinkuin ei olisi koskaan ennen täällä ollutkaan :) Ulkosalla neiti viihtyy paljon, kun tottui Iissä olemaan pihalla. Onhan se mukavaa, kun on Lumi taas kotosalla :) 

Hallalle varasin jo kesäkuun alkuun 12-viikkois rokotuksen ja samalla kerralla kuvautan Usvan viralliset lonkka- ja kyynärkuvaukset. Nähtäväksi jää millainen luusto Usvalta löytyy.. Usvan velipojalla oli hyvät tulokset, joten pidetään peukkuja Usvankin osalta :)

Tässäpä vielä pentujen 7 vko "passikuvat" ja sitten muutama muu kuvanen :)


 T. Haaveuni
 T. Hohtava Kuutamo
T. Hehkuva Ruska
T. Hopeinen Helmi

Halla ja Lumi

Hallalla höppänä mamma :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti