"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

torstai 3. maaliskuuta 2016

LOPPUODOTUS LÄHESTYY

Lumella on nyt kohta 50. päivä menossa astutuksesta, mamma alkaa olla aika iso masuinen jo :) Kohtahan niiden pentujenkin pitäisi alkaa tehdä tuloaan tähän maailmaan :) Tuskin maltan odottaa! Hirveä pentukuume jo nyt, ja pitää koko ajan muistutella itselleni ettei mitään pentuhaaveita tähän väliin :D Sitten joskus Lumen seuraavasta astutuksesta vasta :)

Kotosalla ollaan silitelty pentumasua, ja ulkoiltu. Lumella ruokahalua löytyy, ja mamma saakin kolmesti päivässä ruuan herkkulisineen. Enemmänkin varmasti menisi jos vain antaisi. Vettä kuluu enemmän, ja öisin herätetään pihalle tarpeille. Sisällä Lumi välillä läähättää kuin mikäkin pikajuna. Ensi viikon keskiviikkona Lumi pitäisi viedä Iihin äitini hoiteisiin tulevaa synntystä ja mammalomaa varten. Apua, mitenhän sitä osaa olla kotona ilman Lumea. Onhan sitä kotona yhä ärsytys-Mimo ja teini-ikä-Usva :D Aika ei varmasti käy pitkäksi. Lumi vain aina on ollut sellainen rauhan tyyssija kotona, se karvakorva jolle kaikki ajatukset kerrotaan ääneen. 

Tänään käytiin pikkulenkki metsän puolella rämpimässä lumihangessa :) Kuvat ei oikein anna oikeutta Lumen vauvamasulle, mutta kyllä näistäkin näkee jotain :)










Me oltiin aiemmin Usvan kanssa ilmoittauduttu poropaimennustaippariin, mutta ei harmillisesti päästy testaukseen mukaan :/ Joskus toisten sitten. Usvan kanssa muutoin ollaan nyt TOKO reeneissä hieman revitty hiuksia päästä, kun neidillä tämä juoksu vaikuttaa aikalailla tekemiseen. Tekeminen on tosi löysää ja laiskaa, ja Usva kyllä näyttää selkeästi sen, että jos ei huvita niin silloin ei tosiaankaan huvita tehdä mitään mitä pitäisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti