"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 24. helmikuuta 2016

MASU KASVAA

Lumen vauvamasu kasvaa kasvamistaan :) Ylhäältä katsottaessa selkäpuolikin on jo alkanut levenemään. Olisi pitänyt ottaa sellaiset ennen ja jälkeen -kuvat, mutta myöhäistä se nyt on.. Masupuolella jo nisätkin ovat alkaneet pikku hiljaa turpoamaan. Muutamia viikkoja olisi vielä jäljellä odotusta :) Vähän jo jännittää miten Lumi tulee synnytyksen hoitamaan, toivottavasti ainakin paremmin kuin oma emänsä.. Lumen synnytys arvioidaan sijoittuvan sinne 10 viikon loppuun - 11 viikon alkupuolelle. Itselläni on lomaa koko 10 vko ja seuraavalta viikolta pari ensimmäistä päivää vapaana, jospa Lumi sinä aikana synnyttäisi niin pääsisin itsekkin mukaan synnytykseen ja Lumen "tutuksi tukipilariksi".Kotosalla täällä Usva aloitti eilen juoksunsa. Viime juoksusta tulee nyt 4 kk ja sitä edellinen väli oli 6 kk.. Liekkö tämä Lumen tiineys jotenkin sekoittanut Usvankin hormonitoimintaa ja aikaistanut juoksua..?

Tänään me oltiin laiskamatoja eikä jaksettu lähteä lapinkoirien hallivuorolle lainkaan. Lumen kanssa agi jätetään nyt tauolle kokonaan. Tokihan Usvan kanssa voisi huvikseen alkaa agipuolta testailemaan.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti