"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

lauantai 13. helmikuuta 2016

MASUASUKKEJA

Nyt on jännittäminen loppunut, ja Lumen odotus varmistettu. Lumi kävi tänään tiineysultrassa, ja masussa näkyi 4-5 pientä masuasukkia :) Pentuja siis tulossa, ja Lumesta tulee mammakoira :) Pentujen odotetaan syntyvän maaliskuun puolessa välissä. Itselläni on lomaa viikko 10, ja olen yrittänyt Lumelle puhua, että sillä viikolla voisi pennut syntyä niin pääsisin varmasti olemaan synnytyksessä "mukana". Liekkö tuo kuuntelee toiveita ;)
Viime viikolla käytiin lappalaiskoirien hallivuorolla, ja Lumen kanssa ei enää hyppyjä viititty lainkaan tehdä, harjoiteltiin sitten ihan maan tasalla putkia ja muutaman kerran keppejä. Saa mammakoira nyt jäädä kunnolla odotusajalle :) Usvankin kanssa viimeksi vähän yritettiin agilitya harjoitella, ja neitihän päätti saada kunnon hepulihopulikohtauksen, ja juoksi putkesta toiseen niin kuin jokin päätön kana.. Siinä olikin sitten nauramista, kun ei saa mitään kontaktia koiraan, vaan koira juoksee putkesta toiseen niin nopeasti kuin jaloista pääsee :D Usvakin on kyllä niin penikka yhä, liekkö milloinkaan "kasvaa isoksi"..

Usvan ilmoitin huhtikuulle poropaimennustaipumustestiin, vielä ei ole varmaa päästäänkö mukaan, mutta toivottavasti :) Olisi hauska nähdä miten Usvan paimentaminen käyttäytyy poroilla. Lampaille toivottavasti päästään viimeistään kesän alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti