"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

lauantai 20. helmikuuta 2016

KÖLLÖTTELYPÄIVÄ

Tänään meillä koirien kanssa on ollut aikalailla laiskiais-lauantai. Köllötelty ja mietitty milloin jaksettaisiin lähteä kävellen kauppaan, eiköhän sitä kuitenkin kohta :)


Lumella on nyt ensimmäisestä astutuksesta 38 vrk menossa. Lumen masu on jo vähän kasvanut. Lumi ei ole aiemmin oikein välittänyt mahan alta rapsuttelusta/silittämisestä, mutta nyt antaa välillä silitellä vauvamasuaan, silmät kiinni nauttien :) Mammakoiran ruokahalu on lisääntynyt huomattavasti, kaikki ruoka menisi alta aika yksikön. Sormetkin melkein syödään ellei ehdi pois vetää :D Hellyyden kaipuuta on ehkä hieman tullut enemmän, mutta ei nyt niin merkittävästi, kun Lumi on muutenkin aina ollut vähän hellyyden- ja huomioinhakuinen. Pitemmillä lenkeillä Lumesta huomaa jo, että askel loppumatkalla ei ole enää niin tarmokas mitä se on ennen astutusta ollut. Jos Usva on yrittänyt alkaa tyypilliseen tapaansa pyytämään Lumea leikkimieliseen ärripurri-leikkiinsä, niin Lumi on näyttänyt ettei nyt ala kovinkaan sellaiseen leikkiin.

Tällaisia "odotusoireita" täällä huomioitu :) Lumen ruoka on vaihdettu nyt mammakoiran ruokaan, ja maanantaina aloitetaan matokuuri.
Ja nyt me lähdetään lenkille ja ostaan herkkuja! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti