"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

maanantai 25. tammikuuta 2016

JOTAIN MUMMOKUUMETTA?

T'äällä kotosalla höpötellään aika ajoin nyt Lumen mahdollisista pennuista. Lumi raasu vaan katsoo takaisin ja varmaan ajattelee, että "no nyt tuo mamma on mennyt ihan sekaisin.. Koko ajan huutelee Lumppi-mammaa ja hössöttää vauvamasusta". Vaan on se niin söötti, kun sanoo "Lumppi-mammaa" ja toisella alkaa häntä hillittömästi vispata <3 Lumppi on siis Lumen yksi miljoonista hellittelynimistä, sitä ei varmaan täällä ole koskaan aiemmin tullut esille. Lumen käytös on ollut jo pitemmän aikaa (jo ennen koko juoksua ja astutusta) enemmän hellyydenkipeyden puolelle menevä, joten aika hankala on senkään puolesta arvioda olisiko penneleitä tulossa vai ei.. Vaikka minä tietysti analysoin nyt kaikki Lumen uudet oudot normaalista poikkeavat käytökset merkiksi pentujen tulosta :D Joo tiedetään, "pientä" mummo?kuumetta täällä päässä!

Ja onhan niitä pentuja lässytetty jo aiempina vuosina ties kuin monet kerrat, kun Kennel Taikalumon:ssa äidilläni on niitä koirillaan ollut. Vaan onhan se nyt tietty ihan eri asia, kun minun oma vauva saa pikkusia <3 Ja tässä nyt sitä jo ajatellaan, että niitä pentuja on tulossa..

Vaan pentujen tulo varmistuu ensi kuussa, 13.2. on Lumelle varattuna aika tiineysultraan :) 












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti