"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

tiistai 8. maaliskuuta 2016

MAMMALOMALLE

Huomenna pitäisi Lumi viedä Iihin synnytys- ja mammalomalle. Tulee kyllä kotona olemaan omituista ilman Lumea. Lumen lämpöä olen mittaillut, ja se on nyt vielä ollut yli 37. Alimmillaan 37,5. Tänään käytiin vielä joen jäällä lenkillä ja ihan hyvin mamma-koira jaksoi, välillä piti menoa vähän hidastaakin. Lenkin jälkeen tosin oli hillitöntä pikajunaläähätystä ja hetken aikaa näytti, kuin Lumi olisi vähän kaapinut nukkumapaikkaansa sohvan nurkassa. Ruokahalu on neidillä hieman heitellyt, eilen ei maittanut aamuruoka lainkaan, mutta tänään on hyvin mennyt kaikki päivän ruuat alas :) Huomisesta lähtien sitten jännätään milloin tulee soitto synnytyksen alusta, ja sitten kiidän salaman nopeasti Iihin :)

Lenkkeillessä koitin ottaa lisää uusia kuvia. Koitin räpsiä kuvia lähinnä Usvasta, kun tuntuu, että aina Lumi pääsee olemaan se "suositumpi" kuvauskohde. Tässäpä siis näitä rämäpää neidistä :) Vuorossa siis kunnon kuvapläjäys :) Taitaa siellä kyllä olla aika usea Lumenkin kuva..
Ja tietty muutama kuvanen loppuajan odotuksesta <3
Tänään meillä oli myös Usvan kanssa TOKO reenit. Tällä kertaa neidin vire oli kyllä ihan täysin päinvastainen kuin viime viikolla. Molemmilla oli mukavaa, kun koira ei ole perässä vedettävä tai pitkät haistattava :D Yhteistyö pelasi, ja saatiin paljon kehuja hienosta tekemisestä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti