"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

lauantai 26. heinäkuuta 2014

KUVAPLÄJÄYS, KOIRAKAVEREITA JA TOTUTTELUA






Tähän nassuun ei kyllästy ikinä <3




Mimosta ja Lumesta harvoin saa hyviä yhteiskuvia, yleensä Mimo on ehtinyt häippästä kuvasta ennen kuin onnistun sitä nappaamaan kameralla. Nyt kuitenkin onnistuin saamaan hienot yhteiskuvat tytöistä :) Lumellakin on näissä kuvissa hyvin turkkia. Hetken saa ihailla turkillista koiraa, kun nyt jo näyttää selän päältä vähän pohjavillaa irtoavan..





Tiistai-iltana käytiin treffaamassa koirakaveri Kiraa pitkästä aikaa. Olihan tytöillä hauskaa :) Mimokin juoksi isompien perässä jälkiliinalla minkä jaloistaan pääsi. Räpsin kameralla enemmänkin kuvia, laittelen niitä sitten kunhan ehdin.


Mimo, Kira & Lumi

Lumi & Kira

Eilen käytiin koirien kanssa tutkimusretkellä läheisessä venesatamassa. Ajatuksena oli löytää paikka, missä voisi kokeilla uittaa koiria. Sopiva kohta löytyi ja vesi oli kyllä mukavan lämpöistä, melkein olisi voinut itsekin uida :) Mimo meni heti veteen, ja ui yhä uudelleen kunhan vain keppiä nakkas veteen. Lumen kanssa meni enemmän aikaa, että neiti edes uskalsi tassullaan vettä kokeilla. Monien "hienoa", "vautsi" ja "taitavaa" kehujen jälkeen neiti uskalsi omasta tahdostaan kahlata vedessä niinkin pitkälle, että masukarvat kastuivat. Tästä on hyvä jatkaa totuttelua, ensi kerralla nameja mukaan niin jos Lumikin saataisiin uimaan :)






Kotikoiralauman joukkoon Iihin jäi yksi Viivin pennuista, Sani-tyttönen nimeltään. Lumi on paljon leikkinyt Sanin kanssa. Onhan Lumi kyllä varmasti sitten innoissaan, kun saadaan omakin "pikkusisko" tytöille. Mimon kanssa tulee suurin totutteluhaaste, mutta aika hyvin Mimo sietää jo Saninkin villiä menoa. Tekee hyvää, että Lumi ja Mimo voivat totutella pentukoiran vinkeisiin jo vähän näin etukäteen, niin uuden pennun tuominen kotiinkin on varmasti helpompaa :)


Lumi & Sani

Lumi & Sani

Lumi & Sani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti