"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

torstai 31. heinäkuuta 2014

AGI-INTOILUA

Eilen meillä ei ollutkaan reenejä, kun kentällä oli viralliset ulkokisat. Me ei Lumen kanssa kisailla virallisesti vielä vuosiin, joten pystyin helposti ajelemaan Iihin vetämään nätöreenejä. Lumi ja Mimo odottelivat "kehän" laidalla, kun ohjasin muita. Lopuksi sitten koitin Lumen säkää mitata, ihan täysin paikallaan neiti ei mittauksessa pysynyt, mutta säin säkäkorkeudeksi jotain 46-47 cm. Eli reippaasti neiti menee agissakin maxikoirana.

Kahdella edellisellä reenitunnilla Lumella on jo ollut paremmin virtaa kuin aiemmin. Mitä sitten tein, jotta intoa löytyisi enemmän? Otin taas reeneihin mukaan etupalkan ja vaihdoin nakkinamit kuivattuun muikkuun, toimii! :) Hellepäivän reeneissä käytin viilentävää loimea (Hurtta, näyttelyissä alehinnalla) aina sillä aikaa, kun ei oltu reenaamassa mitään. Myös Mimo on ollut boksissa kentän reunalla luomassa energiaa tehdä jotain, mitä toinen ei pääse tekemään. Olen myös syöttänyt Lumelle pari päivää reeni-illan jälkeen B-vitamiinia. En tiedä onko siitä sitten mitään hyötyä palautumisen kannalta, mutta aina toivossa on hyvä elää ;) Pitempää rataa on menty hyvin pätkittynä kahteen osaan. Ja tietysti olen koittanut itse tehdä reeneistä ihan hirmuhauskan jutun koiralle. Näillä jatketaan tästä taas eteenpäin :) Vauhtia on löytynyt enemmän ja Lumi jaksaa keskittyä suoritukseen paremmin.

Välistävetoja meidän pitäisi reenailla taas enemmän. Lumi on joskus handlannut ne ihan hyvin, mutta tuolloin reeneissä oli hieman hakusessa, että mitkä välit ja mistä? Liekkö unohtunut.. Hyppyesteiden korkeudessa meillä on nyt ollut viime reeneissä 45cm, tätä pitäisi alkaa taas tästä pikkuhiljaa nostattamaan. Keinun kohdalla ollaan päästy siihen pisteeseen, että Lumi suostuu tulemaan keinun laudan puolen välin yli ja olemaan hetken paikallaan, vaikka keinua hieman heilutettaisiin. Lyhyet on meillä opetteluaskeleet, mutta hiljaa hyvä tulee :) Toivottavasti.. :)P.S. Viikonloppuna Lumi ja Mimo lähtevät Kuopion näyttelyihin turistikoiriksi, ja sitten sunnuntaina käymme kotiinpaluumatkalla katsomassa pikkupörröjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti