"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

HELLESÄÄ

Eipä me Lumen kanssa olla vielä päästy reeneihin, pari viikkoa nyt on ainakin ollut taukoa, kun viime viikolla olin kuumeessa ja tänään oli reenit peruttu. Eipä tuo nyt niin haittaa, kun olen jotenkin onnistunut töissä huonolla ergonomialla saamaan itseltäni selän melko kipeäksi.. Jos ensi viikolla sitten olisi kuitenkin reeni-ilta. Käytiin me tosin Lumen kanssa itsenäisesti reenailemassa viime sunnuntaina. Koitettiin etsiä hukassa ollutta innostusta ja vauhtia. Nyt ainakin meidän omareeneissä oli taas vauhtia ja intoa enemmän. Otin mukaan reeneihin palkkauskipon, jossa on kansi niin pystyn itse kontrolloimaan palkkausta ja suoritusen onnistumista. Aluksi Lumi juoksi kipolle koittaen saada palkkaa jo etukäteen, mutta huomasi nopeasti ettei homma ihan niin mene. Tehtiin viiden esteen minirata mieluisimmista esteistä ja mentiin ihan helppoja juttuja, putkea ja muutamia hyppyjä. Palkkaukseen otin mukaan kuivattuja muikkuja, ne tuntuvat olevan Lumesta nyt tosi herkkua. Reenattiin puolisen tuntia, ja sinä aikana pidettiin myös taukoja. Tämä oli kyllä aikalailla max aika näillä helteillä. Kaikinpuolin olin kuitenkin tyytyväinen reeniin, jospa se tästä alkaisi homma etenemään taas ohjatuissakin reeneissä :)

Eilen käytiin illasta hellesään lenkillä metsän siimeksessä ja pellolla juosten. Ei kyllä kovin ilma viilene, vaikka lenkin koittaisikin ajoittaa melko iltaan. Koirat olivat ihan läkähdyksissä kielet roikkuen, kun kotiin päästiin. Hellelenkin kuvia: 

P.S. Ensi viikon torstaina olisi Sylvi-koiran laskettu aika, täällä jo jännitetään putkahtaako sieltä maailmaan tyttöpentu ja muut sisarukset :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti