"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

VESISATEESSA POLULLA

Alkuun mainintaa viime maanantain reeneistä. Kolmet reenit meiltä taisikin jäädä väliin, siinä ehti jo hieman motivaatio hiipua, mutta eiköhän se ole taas löytynyt :) Viimeksi, kun reeneissä oltiin teimme tuttavuutta keinuun. Noh, kuten arvelinkin, nyt sitten Lumi teki saman kuin viime keinututustumisen jälkeen; täysi jäätyminen puomilla. Siinä sitten koitettiin ohjaajan kanssa saada neiti kulkemaan puomi alusta loppuun. Eipä siitä hommasta oikein tullut järin mitään. Täytyy taas ensi kerralla koittaa uusiksi. Muuten meillä oli tosi hyvät treenit :) Rata mentiin aikalailla virheittä, ja Lumi kuunteli todella hyvin. Rataan sisältyi myös pussi -este, minkä suhteen Lumi on ollut nyt viime aikoina hieman epäilevä. Vaan eipä pussi haitannut mitään tällä kerralla, neiti juoksi pussin moneen otteeseen ihan innoissaan :)



Tänään sitten käytiin Sanginjoella Riistapolulla kiertämässä. Mietin ensin lähteäkkö ollenkaan, kun vettä sataa ja kotiintuomisena on kaksi litimärkää koiraa sen reissun jälkeen, mutta oli pakko päästä ulkoilemaan. Niinpä koirat autoon ja hurautimme tutustumaan Riistapolkuun, mikä osoittautui oikein kivaksi reissuksi :) Polku on vain 2 km pituinen, ja kesällä/syksyllä varmasti aivan loistossaan :) Nyt siellä oli vielä lumista, jäistä ja märkää. Mutta, mieli lepäsi metsän keskellä ja koirilla oli hauskaa. Ainakin Lumella, Mimosta en niinkään tiedä, kun laitoin neidille päälle kurapuvun, mistä Mimo ei kovin pidä.. Huiskiva häntä on kuitenkin oletettavasti hyvä merkki, että pienemmälläkään ei ollut niin hirveää?:) Kuvia räpsin Lumesta välillä, kun sade hieman lakkasi. Kuvat löytyvät Lumen galleriasta.





Ainiin, Lumen juoksu on nyt myös alkanut. Olihan se aikakin jo, kaiken sen karvanpudotuksen jälkeen. Viime juoksusta tulee nyt n. 5 kk aikaa. Näyttäisi, että Lumi on pidentänyt kuukaudella juoksuväliään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti