"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

lauantai 5. huhtikuuta 2014

KOIRAN KOTIHIERONTA

Tänään osallistuimme Lumen kanssa Iin koiraharrastajien järjestämälle koiranhierontakurssille. Kurssi kesti n. 5h, ja sinä aikana kävimme läpi yleisiä asioita koiran hieromisesta, koiran kotihieromisen alkeita teoriassa ja seurasimme tarkasti, kun kurssinvetäjä näytti meille koiransa avulla oikeat hierontatekniikat ja sen miten koira tulisi kokonaisuudessaan hieroa. Tämän jälkeen harjoittelimme itse omien koiriemme kanssa. Kurssia oli vetämässä Koirasi Ilona:n Johanna Hurskainen.

Aluksi Lumi oli hieman kauhusta kankeana, kuten aina uusien tilanteiden tullessa eteen. Kokeilin saada Lumea pöydällä makoilemaan kylkiasennossa, mutta siitä ei tullut mitään. Eihän neiti normaalistikkaan ole pöydällä tottunut olemaan. Niinpä siirryttiin lattialle ja homma alkoi sujua paremmin. Ensin Lumi koitti päästä kylkiasennosta pois, mutta hetken sivelyn ja silittämisen jälkeen Lumi rauhoittui ja antoi aloittaa hieronnan harjoittelun. Hieronnan aikana neiti selvästi alkoi nauttia olostaan. Ainoastaan lantion, alaselän ja takajalkojen kohdalla Lumi osoitti lihaskireyttä löytyvän. Ajattelin nyt ottaa tavoitteeksi käydä Lumi hieromalla läpi kahden viikon välein, näin oma opittu taito säilyy ja toivon mukaan Lumen lihaskireydet helpottuvat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti