"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

maanantai 28. huhtikuuta 2014

PERHEPOTRETIT

Meillä Lumen kanssa kevään agilityt mölliryhmässä on reenattu, toissa viikolla olisi ollut viimeinen reenikerta, mutta en töiden takia päässyt paikan päälle. Nyt sitten näillä näkymin jatketaan kesäkaudella 1-luokan ryhmässä keskiviikkoiltaisin. Nähtäväksi jää mitä siitäkin hommasta tulee, onko 1-luokan reenit meille vielä liian haastavia ja onko kymmenen ryhmäläisen reeniryhmässä liikaa väkeä.. Ajattelisin kuitenkin, että ehkä me ihan hyvin pärjätään siinä 1-luokassakin, tietysti paljon tarvitaan vielä reeniä, mutta Saarijärven agilityssa totuttiin jo aika haastaviin ratoihin ja liikkeisiin, olisi kiva jatkaa niitä eteenpäin, entä kuin ottaa ns. takapakkia.. Kunpa vain saisin Lumen taas kulkemaan sen puomin suosiolla, ei tehnyt keinureenit meille tälläkään kerralla hyvää. Noh, pikkuhiljaa hyvä tulee ja haastetta pitää olla :)

Kotosalla muutoin Lumen juoksu on aikalailla ohi, nyt sitten voikin paremmin suunnitella myös sitä, että jos Lumen terveyspuolen juttuja kuvauttaisi joskus kesäkuussa, silloin juoksustakin on jo hyvän aikaa, eikä se mitenkään voi vaikuttaa tuloksiin. Ollaan täällä lenkkeilty, vierailtu kotikoiralauman luona ja muuta mukavaa :)


Vasemmalta oikealle: Otto, Piitu, Viivi, Cessi & LumiMalla, Lumi ja Otto


P.S. Muutama lisäkuva täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti