"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

NÄTÖREENIÄ MATCH SHOW:SSA

Viime viikonloppuna olimme koirien kanssa käymässä vanhempieni luona. Olihan siinä taas vahtimista, kun Lumi oli juoksussa ja saman katon alla asustaa velipoika Otto.. Sisarukset olivat ihmeissään, kun eivät päässeetkään yhdessä ulos leikkimään.

Käytiin myös viikonlopun aikana mätsärissä Lumen ja Oton kanssa. Otolla keskittymiskyky oli ihan täysin muualla (juoksuisessa siskossaan) kuin itse esiintymisessä. Lumi kuitenkin yllätti hienosti pitkän nätö-tauon jälkeen ollen punaisen nauhan saaneiden kolmas!:) Lumi sai palkinnoksi namipussin, luita ja koirien joulukalenterin.


Otto & Lumi


Kuvasin myös tuttavan pientä lapinkoiranarttupentua. Pentu sitten oli meillä kotona sisällä hetken aikaa, ja Lumi oli myös samassa tilassa. Ihan kohtalaisen hyvin nämä kaksi tulivat toimeen, Lumi vain välissä näytti murinalla ettei pikkupennun tarvitsisi hyppiä kokoajan kuonon edessä. Oli aika mielenkiintoista huomata, että arkajalka-Lumi osasi pitää puoliaan pienellä murinalla. Pentu tietenkään ei ollut asiasta moksiskaan, heti oli uudestaan pyytämässä Lumea leikkiin.

Lähdin mätsäriin vähän silläkin mielellä, että saataisiin Lumelle edes vähän muistuteltua mieleen tätä harrastusta. Olen nimittän tässä suunnitellut, että jos käyttäisin Lumea Kuopion jalostuspäivänäyttelyssä tammikuussa. Samalla reissulla olisi suunnitelmana antaa Lumesta verinäyte Pompen -testausta varten. Jospa neiti edes hieman kasvattaisi turkkiaan takaisin tammikuuhun mennessä.. Toivoa saa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti