"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

lauantai 9. marraskuuta 2013

TREENISUUNNITELMIA

Sain tällä viikolla tiedon, että päästään Lumen kanssa naapuripaikkakunnan agilityryhmään, joka on maanantai-iltaisin. Tulee vain aina aika kiire aikataulu, kun minulla kestää työmatkassa yleensä tunti, ja agilityhallillekin on meiltä jonkin verran ajomatkaa. Mutta toivottavasti me ehdittäis aina paikan päälle :) Testataan nyt vuoden loppuun asti tätä maanantai-illan ajankohtaa. Ryhmässä on monentasoisia eri koiria, niin aloittelevia kilpailevia kuin meitä oman ja koiran iloksi treenailevia möllitasoisia :) Hieman taas jännittää, että mitenhän se Lumi toimii radalla näin muutaman kuukauden jälkeen. Radat tulevat olemaan monipuolisia, haastavista helpompiin, mutta tietysti aina koiran taitojen mukaan edetään. Kerron reenien aloituksesta lisää sitten myöhemmin.

Kuten aiemminkin jo arvelin, Lumella on taas juoksu alkanut. Neidin juoksuväli oli taas 4kk. Tosi lyhyellä välillä kyllä tulee juoksut. Ja tympeää sinänsä, että pohjavilla ei ehdi tulla tätä menoa koskaan takaisin, kun karva putoaa ennen juoksua. Toiveet näyttelyihin pääsemisestä kuitenkin yhä elää :) Millonhan tuo Mimo sitten tekee oman juoksunsa. Nyt täällä on ollut päivällä pissälätäkkö odottamassa töistä kotiin tulevaa, ja epäilisin Mimon olevan asian takana. Liekkö sitten jotain protestointia taikka juoksua ennustavaa "merkkailua". Onneksi on lattia muovimattoa..

Kesällä 2013


P.S. Suunnittelin, että lähtisin ensi viikonloppuna katsomaan Jyväskylän KV näyttelyyn lapinkoirakehää lauantaina. Mukaan lähtee myös kamera, ja koitan jotain kuvia saada räpsittyä kehän laidalta. Joten kuvia voi toivon mukaan sitten bongailla minulta ainakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti