"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

YLEISÖN JOUKOSSA

Eilen kävin katsomassa Jyväskylä KV:ssä lapinkoirakehää. Näyttelyyn oli ilmoitettu kaiken kaikkiaan 52 lapinkoiraa. Koirat oli jaettu kahdelle eri tuomarille eri kehiin. Urokset alkoivat aamusta, ja nartut paljon myöhemmin. Katsoin urokset loppuun saakka, mutta narttujen kehää en enää jäänyt katsomaan, kun siinä olisi saattanut mennä koko päivä..

Oli ihan mukava olla kerrankin ihan vaan yleisön joukossa katsomassa kehää. Ei tarvinnut tasapainoilla kaiken maailman häkkien yms. kanssa koira toisessa kädessä, vaan sai ihan rauhassa jutella tuttujen kanssa ja auttaa koirien valmisteluissa kehään. Ja ennen kaikkea sai ihan huoletta vain olla, kun ei tarvinnut huolehtia omasta vuorosta ja jännityksestä ennen kehään menoa :) 

Kamerakin minulla oli mukana, mutta kuvaamisesta ei kyllä tällä erää tullut yhtään mitään. En millään saanut kameran asetuksia oikein ja kuvista tuli tosi rakeisia. Täytyisi opetella kuvaamaan myös sisätiloissa.. Muutenkin oli tosi hankala yrittää ottaa kuvia, kun kehät oli laitettu niin ettei koiria päässyt kuvaamaan edestäpäin, joten koiran esittäjän jalat olivat aina edessä. Toisella kertaa sitten :)


P.S. Me huomenna taas jatketaan Lumen kanssa agilityreenien parissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti