"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

HAASTETTA RIITTÄÄ

Tänne on vihdoin tullut lunta, ja lisää näyttäisi satavan juuri nytkin. Lumi on ulkona olevasta lumesta innoissaan, Mimo ei niinkään. Neidin täytyy kokoajan "aurata" lunta kuonollaan. Käytiin tänään lenkillä ja yritin ottaa neidistä kuvia, mutta eihän niistä oikein mitään tullut, kun Lumi meni kokoajan kuono maassa kiinni :) Tässä kuitenkin yksi suhteellisen onnistunut:Agilityreeneissä ollaan käyty nyt joka maanantai-ilta. Siellä on kyllä mukava käydä, kun ohjaaja on tosi tsemppaava ja meillä on Lumen kanssa mennyt hyvin reeneissä :) Radat ovat olleet aika haastaviakin välissä, mutta me ollaan sitten menty Lumen taitojen mukaan. Yhäkin puomi tuntuu olevan välissä "hankala" este Lumelle. Mielenkiintoita huomata, miten tämän esteen suoritus voi niin vaihdella. Huomaa kyllä selvästi, että puomen suoritus ei vielä ole Lumella mitenkään vahva.
Tässä viikonlopun aikana käytiin hallilla myös itsenäisesti reenaamassa. Oli mukava miten hyvin tämä itsenäisen harjoittelun mahdollisuus hallilla on järjestetty. Siellä olikin jokin valmis rata tehtynä, joten harjoiteltiin sitten Lumen kanssa sitä. Hieman tosin muutettiin estejärjestystä, kun en halunnut ottaa keinua mukaan kuvioihin. Hienosti Lumi jaksoi, vaikka reeniä ennen käytiinkin pienellä lenkilläkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti