"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

YLIVIESKA KV 19072015

Usva oli tänään mukana Ylivieskan KV-näyttelyssä, matkassa oli myös kotikoiralauman Otto-boy. Keli oli aika harmaa ja sateinen, onneksi vettä ei vielä silloin satanut, kun me olimme näyttelypaikalla. Usvan kanssa on helppo mennä kehään, kun ei aseta minkäänlaisia odotuksia :) Usva sai kehästä tuomarilta laatumaininnan JUN EH, ja esiintyminen oli Usvalla omasta mielestäni hyvää :) Korvatkin pysyivät nyt tällä kertaa ehkä hitusen paremmin ylhäällä kuin viime näyttelyssä. Tuomarina meillä oli Pirjo Hjelm, ja arvostelu kuuluu seuraavasti:

" Pieni, kauttaaltaan melko kevyt narttu. Hyvin naisellinen, mutta turhan kevyt pää. Hyvä purenta, hyvä asentoiset korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Kevyt raajainen luusto. Hyvä rungon pituus. Tasapainoisesti kulmautunut. Liikkuu hyvin. Hyvä turkki. "

Kilpailuluokan jälkeen Usvalla iskikin sitten kehän laidalla tylsyys, ja neiti päätti puraista hienon näyttelyhihnansa katki ja karkasi hihnasta viereisen koiran luokse :D Onneksi saatiin karkuri nopsaan kiinni. Usvalla meinaa vähän olla sellaista jääräpäisyyttä, ettei neiti välttämättä anna enää kiinni jos otetaan hihnaa esiin. Kotonakin Usva juoksee aina sängyn alle, kun pitäisi jonnekkin olla lähtemässä ja hihnaa laittamassa. Täytyi sitten käydä ostamassa Usvalle uusi näyttelyhihna pois lähtiessä. 

Kotimatkakaan meillä ei sujunut ihan ongelmitta.. Äidin auto, jolla oltiin liikenteessä, päätti lasahtaa kesken ajon moottoritiellä ja jouduttiin sitten koirien kanssa oottelemaan tovi apulaisia.. Koirilla meinas hieman kuuma tulla odotellessa, mutta onneksi sentään päästiin kotiin asti loppujen lopuksi. Toivottavasti autossakaan ei olisi mitään isompaa mennyt riksraks..

Kuvia tulee mahdollisesti tähän myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti