"Meidän ei tarvitse yrittää voittaa sen luottamusta eikä sen ystävyyttä - se on syntynyt ystäväksemme." - Maurice Maeterlinck

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

OULU KV 12072015 & VIERAILEVA TÄHTI

Usva kävi tänään junnuluokassa Oulun KV-näyttelyssä. Meillä ei ollut minkäänlaisia odotuksia paikan päälle lähtiessä, joten tuloskaan ei harmittanut oikeastaan lainkaan :D Tyytyväinen olin Usvan esiintymiseen, välillä oli jälleen korvat luimussa, vaikka kuinka yritti niitä neidiltä houkutella esiin. Tuomarin arvosteltaessa Usva jaksoi kuitenkin hienosti esiintyä, ja sai tuomarilta tällä erää laatumaininnan hyvä (H). Paikan päällä nähtiin myös Usvan velipoikaa, Otsoa, sekä Otson emäntää :) Sisarukset kumpainenkin saivat H:t, mutta esiintyivät kyllä molemmat mallikkaasti. Alla tuomari Maija Mäkisen arvostelu Usvasta:

" Siro feminiininen narttu. Pieni koko. Hyvät mittasuhteet. Kaunis ylälinja. Kevytpiirteinen pää, jossa kapea kuono-osa. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Leuat saisivat olla leveämmät. Kaunis kaula. Ikäisekseen hyvä runko. Tasapainoiset kulmaukset. Kevyt luusto. Turkki ei parhaimmillaan. Liikkuu hyvin sivusta, ahtaasti takaa, veivaten edestä. Viehättävä käytös. Toivoisin hieman lisää voimaa kokonaisuuteen. "

Ja jottei arvostelu jäisi kummittelemaan mieleen, loppuun iloisia lenkkeilykuvia kotikoiralauman Cessistä (ja muusta koplasta), joka oli täällä vierailevana tähtenä muutaman päivän :) Cessi-mummukka täyttää tämän kuun lopussa jo huimat 10v.
Cessi, Lumi & Usva


Mimokin murjottaa mukana..


Kolme pörröpöksyä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti